(P) Anvelopele ContiPremiumContact 5, recomandate de specialiştii din 3 ţări

Anvelopele ContiPremiumContact 5 câştigă recunoaşterea specialiştilor de la ADAC, ÖAMTC, TCS şi Stiftung Warentest.

(P) Anvelopele ContiPremiumContact 5, recomandate de specialiştii din 3 ţări (P) Anvelopele ContiPremiumContact 5, recomandate de specialiştii din 3 ţări

Anvelopa ContiPremiumContact 5 obţine ratingul “bun” – cel mai mare calificativ acordat în urma testărilor de specialitate atât pentru dimensiunea de anvelope destinate compactelor, 185/60 R 14, cât şi pentru 205/55 R 16, dedicate maşinilor din clasa medie.

Anvelopa ContiPremiumContact 5 a obţinut cel mai mare calificativ acordat în urma testărilor anvelopelor de vară de către cele mai renumite cluburi auto din Germania, Austria şi Elveţia, în parteneriat cu organizaţia Stiftung Warentest. În cadrul testului dedicat anvelopelor de dimensiuni 185/60 R 14 pentru maşinile compacte, ContiPremiumContact 5 obţine cele mai mari calificative pentru manevrabilitatea pe carosabil umed şi uscat, determinând experţii să o descrie ca pe o „anvelopă de vară foarte echilibrată”.

Şi la testele efectuate pentru dimensiunea 205/55 R 16, specifică modelelor de clasă medie, anvelopele ContiPremiumContact 5 au primit cel mai bun calificativ. Performanţele dovedite in conditii de vreme umedă, dar şi uscată i-au adus acelaşi feed-back pozitiv de la experţi, fiind considerată „o anvelopă de vară foarte echilibrată”.

Experţii au testat în total 35 de anvelope cu dimensiunile de 185/60 R 14 şi 205/55 R 16 pe 2 modele Volkswagen: Polo şi Golf VII. Anvelopele testate aparţin unor producători din Europa, Statele Unite ale Americii şi Asia.

ContiPremiumContact 5 este cea mai renumită anvelopă de vară a brandului Continental.

Caracteristicile sale impresionante includ: distanţe de frânare mici, atât pe carosabil uscat cât şi pe carosabil umed, manevrabilitate precisă, confort la deplasare, distanţe de rulare mici şi durabilitate indelungată.

Anvelopa de vară premium ContiPremiumContact 5 este disponibilă în 75 de versiuni, pentru jante de dimensiuni cuprinse între 14 – 17 inci şi este aprobată pentru viteze de până la 300 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.