(P) Buchet de primăvară cu 49 frezii multicolore – ofertă limitată

Primăvara nu vine doar cu vreme mai bună, plimbări lungi în parc şi dragoste mai multă, ci şi cu super oferte pentru 1-8 martie.

(P) Buchet de primăvară cu 49 frezii multicolore – ofertă limitată (P) Buchet de primăvară cu 49 frezii multicolore – ofertă limitată

FlorideLux.ro îţi propune cadoul ideal pentru femeile dragi din viaţă, un buchet înmiresmat, colorat şi plin de bună dispoziţie cu frezii multicolore, decor de verdeaţă şi mărţişor cadou!

Comanzi rapid de pe www.floridelux.ro online sau telefonic, plăteşti cum doreşti şi florăria livrează acest buchet încântător exact la uşa alesei tale pe 1 sau 8 martie 2014. Acum e mult mai simplu să începi primăvara cu gesturi şi gânduri frumoase. Livrare gratuită oriunde în România.

Cumpără acum de aici http://www.floridelux.ro/frezii-multicolore-un-buchet-impresionant.html

Buchetul conţine:

· 49 frezii multicolore, decor, ambalare ca în poză;

· mărţişor ataşat;

· livrare gratuită oriunde în România.

Ofertă valabilă până pe 08 martie 2014.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.