(P) Ce hobby-uri au piloții de curse?

Autor: Promotor 10 mart. 2023 Advertorial
(P) Ce hobby-uri au piloții de curse?

Piloții de curse sunt persoane dependente de adrenalină. Unii dintre ei își astâmpără setea de suspans și prin hobby-urile pe care le au, în timp ce alții preferă activități mai liniștit în timpul liber.

De exemplu, sunt piloți de curse care colecționează mașini de epocă, pe care le restaurează. Daniel Suarez și Joey Logano (NASCAR) au în garaj zeci de astfel de automobile rare. Colecția de 40 de mașini (toate marca Ford) a lui Logano a reprezentat subiectul unei emisiuni din serialul online „Drive”. Cea mai scumpă piesă este un Ford GT, cu valoarea de 1,2 milioane de dolari. Având în vedere că americanul câștigă în jur de 9 milioane de dolari pe an, nu pare chiar o achiziție excentrică.

Pe platoul de filmare, tot la volan

Dacă ești pilot profesionist, îți place să prinzi viteză mare și să nu îți stea nimeni în cale. Sunt două condiții care pot fi îndeplinite în aer. Astfel, Chase Elliott împărtășește pasiunea tatălui său pentru pilotat avioane, la nivel de amatori. Chase deține chiar propria aeronavă, pe care o ridică pe cer din când în când, pentru zboruri care îl relaxează mai mult decât orice.

S-au turnat mult filme despre curse de mașini până acum și se vor mai face și în viitor. Cine poate interpreta cel mai bine rolul unui pilot decât un pilot adevărat? Sunt și exemple de profesioniști care cochetează cu actoria în timpul liber, mai ales că popularitatea de care se bucură  în rândul fanilor le deschide larg ușile la Hollywood. În 2017 a fost lansată pelicula  „Logan Lucky”, în care au jucat piloți precum Kyle Busch, Carl Edwards, Ryan Blaney, Logano, Kyle Larson și Brad Keselowski. Ryan Blaney este un obișnuit al ecranului. A mai apărut și în „The Crew” și a fost vocea personajului construit după profilul său în animația „Cars”.

Hamilton: Cursele de F1 sunt ca un joc de noroc

Revenind la adrenalină, nu putem să nu vorbim despre pasiunea pentru gambling a unora dintre piloți. Lewis Hamilton, care a câștigat șapte titluri mondiale de Formula 1, a comparat cursele cu un joc de noroc, pentru că „nu știi niciodată cum se vor termina”. Comparația nu a fost deloc întâmplătoare. Britanicul a fost văzut în cazinourile din Monaco, Las Vegas și New York.

De la un timp, însă, s-a mutat în online, unde are parte de mai multă discreție. În plus, chiar și cei mai înstăriți jucători apreciază oferte promoționale precum Mr Bit Casino no deposit bonus. Alți piloți sau foști piloți despre care se știe că se relaxează/se relaxau în cazinouri sunt Michael Schumacher, Nigel Mansell, Juan Pablo Montoya, Nelson Piquet, Michael Andretti, Sebastian Vettel.

Podcast autorizat de NASCAR

Beneficiind de celebritate, unii piloți sunt influenceri în timpul liber. Pe lângă aparițiile televizate, o formă de a-ți face auzită vocea de către cât mai mulți urmăritori este podcasting-ul. La acest capitol excelează Corie LaJoie, care are un podcast aprobat de NASCAR, numit „Stacking Pennies”. În fiecare săptămână, el discută despre competiții, invitând și alți colegi să își spună cuvântul. Inițiativa este o reclamă excelentă făcută sporturilor cu motor, întrucât multe dintre părerile emise în acel spațiu sunt preluate de presă.

Evident, din lista hobby-urilor nu putea lipsi activitatea de agrement preferată de majoritatea oamenilor bogați: golful. „Race For The Championship” este competiția care reunește piloți profesioniști, care, prin natura meseriei, vizitează locuri diverse. În apropierea unor circuite de curse se află terenuri de golf de cea mai bună calitate, astfel că cei pasionați au mereu setul de crose în portbagaj. Golful este un sport extrem de competitiv, iar competitivitatea îi definește pe piloți. Ei au ocazia să demonstreze cât sunt de buni într-un cadru mult mai puțin periculos decât mediul lor de lucru.

Desigur, sunt mulți piloți care în timpul liber preferă jocurile video … cu curse de mașini.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide