(P) Cel mai popular show TV de poker din România merge mai departe!

Autor: ProMotor 07 oct. 2021 Advertorial
(P) Cel mai popular show TV de poker din România merge mai departe!

Premii mari, vedete și amatori contra profesioniști, faze legendare de joc, joia pe B1 TV. ORICINE poate participa!

După entuziasmul cu care au fost primite de public și de jucători cele 24 de episoade ale show-ului TV de poker ”Road to Vegas”, organizatorii 888poker și PokerFest România continuă ”Midnight Poker” pe parcursul întregii luni octombrie.

Participarea la show este cât de poate de simplă, fiind practic deschisă oricărui jucător 888poker. Astfel, turneul de calificare are loc în fiecare seară de vineri și este precedat de o serie de sateliți (cu buy-in de doar 5 dolari) și de subsateliți free-roll. Primii șase clasați primesc intră în bani și merg mai departe, în finala televizată.

În următoarea zi de joi, cei șase finaliști sunt așteptați în București, unde vor avea loc filmările pentru emisiune. Lor li se va alătura o vedetă cunoscută din lumea artistică și showbiz într-o partidă de poker de 4 ore, cu premii în bani pentru toți cei șapte participanți: 3000 de dolari pentru campionul ediției, apoi câte 2000, 1000, 750, 500, 250 și 200 de dolari pentru următorii clasați.
Dacă, după cele 4 ore, partida se încheie fără un campion, acesta va fi desemnat în funcție de numărul de fise, ceea ce va genera, cu siguranță, emoții și decizii antologice – așa cum s-a întâmplat și în edițiile trecute.

Următoarea finală televizată se va difuza în seara de joi 7 octombrie, de la ora 00:42, iar calificările se joacă pe 888poker vinerea aceasta, pe 1 octombrie, de la ora 20:00. Dacă doriți să fiți printre finaliștii ce își vor împărți fondul de premii de 7.700 de dolari, nu ratați ocazia de a vă califica cu doar 5 dolari la cel mai popular show TV de poker din România!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide