(P) Cele mai noi modele Mazda prezentate la Romexpo

Autor: ProMotor 14 iun. 2023 Advertorial

Mazda BDT a prezentat cele mai noi modele Mazda în cadrul unui Business Show care s-a desfășurat la Romexpo.

De la sportivitate, cum este cazul modelului MX-5, până la emblematicul CX-5 și inovatorul CX-60, măiestria japoneză a putut fi admirată timp de două zile, în aer liber, printre mașini tunate și decibeli.

Expresie perfectă a eleganței sportive și a designului centrat pe șofer, Mazda MX-5 RF 2023 este un Roadster legendar, disponibil acum cu un nou exterior Zircon Sand. La volan, aceasta se simte ca o extensie a corpului tău – creând o unitate între șofer și mașină, astfel încât întotdeauna îți dorești mai mult.

Dacă duci o viață mai activă, Mazda CX-5 2023 oferă o dinamică de condus puternică, combinată cu noua tehnologie Mazda M Hybrid, care economisește combustibil. Acest SUV este construit pentru familiile active, oferind plimbări distractive și tehnologii avansate de siguranță. Designul uimitor nu încetează să impresioneze, în special cu noul exterior Rhodium White.

Proiectat de artizani din Japonia, Mazda CX-60 reprezintă ceea ce am construit in ADN-ul nostru în ultimii 100 ani. Noua arhitectură oferă tracțiune integrală pentru o sportivitate fără precedent, împreuna cu o gamă de tehnologii noi, axate pe șofer.

În Japonia, măiestria înseamnă mai mult decât abilitatea de a face ceva. Reprezintă căutarea perfecțiunii – nu din punct de vedere mecanic, ci focusată pe latura umană. Atunci când maeștrii artizani, numiți „Takumi” în Japonia, își dedică viața creării unui obiect, îl infuzează cu o parte din sufletul lor pentru a-i da vitalitate. În Japonia, aceasta este cunoscută sub numele de „Monotsukuri”. Acesta a fost principiul călăuzitor pentru Mazda încă de la început: Maeștrii noștri Takumi noștri nu fabrică mașini, ci le creează cu artă.

Pentru că valoarea ideilor rezidă în utilizarea lor, provocăm convenționalul și ne propunem să fim într-atât de buni încât să fim imposibil de ignorat – obiectivele principale fiind poziția de lider de piața națională la nivel de brand și consacrarea  BDT Mazda ca dealerul care îți oferă adevărata experiență Mazda.

Te așteptăm să descoperi și tu măiestria japoneză la Showroom-urile Mazda BDT din București, Splaiul Unirii 223 sau Calea Griviței 198-200.

Pentru date de contact sau pentru locație, poți accesa oricând www.mazdabdt.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mazda BDT București



Comentarii
Inchide