(P) Continental câştigă testul AMS al anvelopelor de vară

Anvelopele de vara ContiPremiumContact 5 au câştigat şi anul acesta testul dedicat anvelopelor de vară din revista Auto Moto şi Sport.

(P) Continental câştigă testul AMS al anvelopelor de vară (P) Continental câştigă testul AMS al anvelopelor de vară

Anvelopele de vara ContiPremiumContact 5 au castigat si anul acesta testul dedicat anvelopelor de vara din revista Auto Moto si Sport.

Echipa care a facut testele a apreciat capacitate de top de a decelera si stabilitatea oferita in viraje, indiferent ca vorbim de suprafete ude sau uscate. In plus, au fost impresionati de siguranta foarte ridicata pe care o ofera modelul ContiPremiumContact 5.

 Expertii au testat 11 tipuri diferite de anvelope cu dimensiunile 205/55 R16V, masina de test fiind un VW Golf VII. La test au participat producatori de anvelope din Europa, Asia si SUA.

 Locul al doilea a fost ocupat de anvelopa Uniroyal RainSport 3, care “nu au permis nicio alunecare” pe carosabil ud, iar pe carosabil uscat au dovedit “viraje stabile si manevrabilitate la evitare” . 

Pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a testelor desfasurate de auto moto si sport, echipa de testare a declarat un castigator general pentru toate cele 50 de editii. “Daca privim in urma, Continental are cele mai bune rezultate”, a fost concluzia generala. Continental a primit un punctaj total de 87 de puncte, in timp ce producatorul italian clasat pe locul 2 a aobtinut 81 de puncte. Pentru a intocmi acest clasament, fiecare victorie din ultimii 50 de ani a fost recompensata cu 3 puncte, fiecare loc second cu 2 puncte si cu acte 1 punct locul al treilea.

Din anul 1964, Continental a castigat acest test de 15 ori, de 16 ori a iesit pe locul al doilea si de 10 ori pe cel de-al treilea. Asta inseamna 41 de clasari pe podium in 50 de ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.