(P) ContiWinterContact TS 850, desemnate cele mai bune anvelope de iarnă

Autor: Continental 06 nov. 2014 Advertorial

Revista nemţească Auto Motor und Sport a publicat, în cel mai recent număr al său (20/2014), topul celor mai bune anvelope de iarnă, în urma unui test făcut de experţii de la Hanovra. Anvelopa ContiWinterContact TS 850 a fost desemnată câştigătoare, experţii fiind unanim de acord că „această anvelopă combină bunele performanţe pe zăpadă cu un răspuns foarte bun la schimbarea direcţiei de mers şi foarte bune caracteristici pe carosabilul ud. Cu performanţe totale foarte echilibrate, anvelopele Continental reprezintă cea mai buna soluţie pentru iernile din Europa Centrală”. „Rezistenţa mică la rulare a anvelopei ContiWinterContact este exemplară”, au adăugat specialiştii germani.

ContiWinterContact a câştigat şi titulatura de „cea mai buna anvelopă pentru vremea umedă”.

Testele au cuprins trei probe – zăpadă, ploaie şi carosabil uscat, fiecare cu o pondere de 30%, la care s-au adăugat zece puncte pentru proprietăţile dedicate mediului.

Anvelopele au fost testate pe un VW Golf, însă dimensiunea 205/55 R 16 H este folosită pe foarte multe modele, printre care Audi A3, BMW Seria 1, Mercedes-Benz A-Class şi Volvo V40.

„Suntem încântaţi că experţii de la Auto Motor und Sport au confirmat prin intermediul scorului acordat că modelul ContiWinterContact TS 850 întruchipează cea mai nouă tehnologie din domeniu. Ne vom asigura că această distincţie ajunge la inginerii noştri, oferindu-le o motivare în plus să continue ridicarea ştachetei cu noi soluţii inovatoare”, a declarat Alexander Bahlmann, purtătorul de cuvânt al Continental.

Prin câştigarea acestui test, ContiWinterContact TS 850 deschide un nou capitol din povestea de succes începută de Continental în primăvara lui 2014, când i s-a acordat titlul de „cel mai bun brand timp de 50 de ani de testări ale anvelopelor” de către revista Auto Moto şi Sport.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide