(P) Doar azi: Şampania oficială a Campionatului Mondial la un preţ special

Unvinpezi.ro ţi-a pregătit o ofertă specială pentru şampania ce va fi deschisă duminică de catre echipa câştigătoare a Campionatului Mondial de Fotbal!

(P) Doar azi: Şampania oficială a Campionatului Mondial la un preţ special (P) Doar azi: Şampania oficială a Campionatului Mondial la un preţ special

Unvinpezi.ro ţi-a pregătit o ofertă specială pentru şampania ce va fi deschisă duminică de catre echipa câştigătoare a Campionatului Mondial de Fotbal!

Doar astăzi, poţi cumpăra pe Unvinpezi.ro ediţia specială a şampaniei Taittinger Brut Reserve la doar 179 de lei. Vei economisi astfel 65 de lei faţă de preţul produsului într-un magazin obişnuit!

Şampania Brut Reserve, a Casei Taittinger, a fost desemnată drept şampania oficială a acestui campionat. Cu această ocazie deosebită, sub sloganul „THE WORLD IS A BALL! THE WORLD IS A BUBBLE!”, Casa Taittinger a creat pentru clasicul său cuvée o etichetă deosebită. Este prima etichetă de şampanie 3D din lume – vizibilă fără ochelari speciali. Şampania este caracterizată printr-o perlare fină, abundentă şi se remarcă prin arome de cireşe albe, flori de salcâm şi miere, încununate de senzaţii vegetale. Vinul dezvoltă senzaţii fine de coajă de măr, grapefruit şi sâmburi de măr, care evoluează pe final într-un amestec de cireşe şi seminţe de susan. Recomandăm a fi servit rece, alături de deserturi fine şi de golurile echipei preferate!

Unvinpezi.ro te ajută să descoperi şi să testezi noi vinuri de calitate oferindu-ţi posibilitatea de a cumpăra produse de top ce se vând la un preţ promoţional şi într-o cantitate limitată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.