(P) Gama de produse Mercedes-Benz StarParts vine cu prețuri avantajoase la piese auto

Autor: ProMotor 20 oct. 2023 Advertorial

Creșterea numărului de autovehicule vândute în ultimii ani a dus la o creștere semnificativă a parcului auto, în special în segmentul mașinilor mai vechi de cinci ani, unde sfera de posibile verificări și reparații este mai mare decât în cazul vehiculelor mai noi.

Începând cu anul 2022, oferta pentru atelierele de reparații independente a fost completată cu o gamă mai nouă de piese de schimb pentru autoturisme personale: Mercedes-Benz StarParts. Aceasta este cea mai nouă categorie de piese de schimb pentru autoturisme, fiind destinată în special mașinilor mai vechi de cinci ani, dar și modelelor scoase din producție.

Ce înseamnă mai exact Mercedes-Benz StarParts?

Mercedes-Benz StarParts oferă piese de schimb pentru modele Mercedes-Benz cu o vârstă de cinci ani sau mai vechi, adică vehicule care au deja un preț de piață mai mic.

Aceste piese se adresează clienților care dețin un model din Clasele A, B, C, E, E Coupe, M/GLE, R, S și seriile de modele GL, GLA, GLK, GLE Coupe, CL, CLA, CLK, CLS, SL, SLK, și include următoarele categorii de piese: discuri și plăcuțe de frână, filtre de ulei, de aer și de combustibil, precum și filtre de ulei de transmisie, bujii și bujii incandescente, baterii și lamele de ștergătoare.

Produsele Mercedes-Benz StarParts sunt cu până la 25% mai ieftine decât piesele originale Mercedes-Benz. Acest preț mai mic a fost obținut prin utilizarea materialelor alternative, reducerea caracteristicilor suplimentare (de exemplu, eliminarea senzorului de uzură la lamelele pentru ștergătoare) și standardizarea unor variante, prin care se obține un volum de producție mai mare.

Cu toate acestea, toate piesele îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate. Piesele din gama Mercedes-Benz StarParts sunt distribuite de centrele de service autorizate și pot fi comandate prin intermediul platformei B2B Connect (prin intermediul aplicației WebParts).

Clienții și mecanicii pot avea încredere în produsele din gama Mercedes-Benz StarParts. Expertiza mărcii Mercedes-Benz în domeniul construcției de autovehicule se întinde până la începuturile istoriei auto. În plus, piesele StarParts sunt dezvoltate și testate în conformitate cu reglementările stricte ale Mercedes-Benz privind calitatea și siguranța.

Avantajele produselor din gama Mercedes-Benz StarParts:

  • Calitate ridicată la un preț avantajos;
  • Aceleași condiții de garanție ca la piesele originale Mercedes-Benz;
  • Același sistem și proces de comandă ca și în cazul pieselor originale Mercedes-Benz;
  • Dezvoltate special pentru gamele de modele alese: garanția unei funcționalități ridicate și a unei montări precise;
  • Îndeplinesc standardul strict Mercedes-Benz de calitate și siguranță;
  • Disponibilitate și gamă largă de oferte (deja aproximativ 200 de piese), pe care le extindem continuu.

Piesele montate din fabrică pot fi înlocuite cu piese mai avantajoase din punct de vedere al prețului, care sunt furnizate de producătorul auto și care sunt marcate cu o stea. Datorită acestui fapt, vehiculul își poate păstra valoarea de piață.

Doriți să aflați mai multe?

Apelează la centrul de service autorizat Mercedes-Benz și informează-te despre calitatea și prețul pieselor StarParts. Puteți comanda în centrul de service autorizat sau prin intermediul paginii web B2B Connect prin intermediul aplicației WebParts.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz



Comentarii
Inchide