(P) „Opel 24H”, cele mai bune oferte din an de la Opel

Autor: Andrei Ştirbu 22 apr. 2015 Advertorial
(P) „Opel 24H”, cele mai bune oferte din an de la Opel

Oferte speciale de preţ se aplică în acest week-end pentru modele din toată gama Opel, de la noul Opel Corsa, până la consacratele Astra sau Meriva. Pe parcursul campaniei „Opel 24H”, noul Opel Corsa este diponibil în varianta de caroserie 5 uşi la un preţ de la 9.200 euro cu TVA în cadrul programului de casare, iar achiziţia unui Corsa în perioada 24 – 25 aprilie va aduce primilor 40 de proprietari un card de combustibil în valoare de 100 de euro.

În acelaşi context, campionul flexibilităţii de la Opel, modelul Meriva, poate fi achiziţionat de la preţuri pornind de 11.000 euro cu TVA. Un alt exemplu al ofertei speciale de preţ este propunerea pentru Opel Astra, varianta Special Edition a modelului compact fiind disponibilă pentru 13.442 euro cu TVA, în programul de casare.

Acestea, dar şi alte produse Opel, sunt disponibile în condiţiile unor oferte financiare avantajoase, exclusiv pe parcursul „Opel 24H”: dobândă specială de 4% prin Impuls Leasing (în condiţiile unui avans se minim 4%, valoare reziduală de maxim 20%, la finanţare în Euro pentru maxim 60 de luni).

SUV-urile din gama Opel, Mokka şi Antara, sunt disponibile în continuare cu sistemul de tracţiune integrală cadou, ofertă căreia i se adaugă numeroasele avantaje ale programului din acest week-end. Tot acum, Opel Insignia poate fi achiziţionat cu transmisie automată cadou sau motorizare diesel la preţul celei pe benzină – în cazul nivelului de echipare Cosmo, cel mai popular pe piaţa din România.

Mai multe detalii pe site-ul oficial Opel

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide