(P) Rescrie povestea de amenajare a căminului tău cu un șemineu magic pe lemne

Autor: ProMotor 04 ian. 2023 Advertorial
(P) Rescrie povestea de amenajare a căminului tău cu un șemineu magic pe lemne

Pierduți în blogurile și paginile de profil ale celor mai apreciate edituri sau pe conturile celor mai renumiți specialiști în materie de design și decor interior, descoperim cu încântare că un șemineu pe lemne, poate acoperi mult mai mult decât simpla nevoie de încălzire.

Grație versatilității și îmbunătățirilor constante venite dinspre producătorii de specialitate, conectați în permanență la nevoile clienților, noile șeminee și sobe au evoluat împreună cu trendurile și gusturile noastre estetice, devenind astăzi un element central, capabile să înnobileze cu multitudinea lor de stiluri și să rescrie povești arhitecturale inedite.

Iar dacă te simți puțin copleșit de perspectiva de a alege acel model care să se potrivească perfect cu stilul locuinței tale, meșterii sibieni cu peste de 20 de ani de experiență în comercializare și montajul soluțiilor de încălzire alternativă, sunt aici să ne ajute, prezentându-ne o variantă elegantă de șemineu, care merge la sigur și care se potrivește oricărei locuințe, indiferent de stilul ales.

Respectând un proces migălos, șemineele tradiționale cu brâuri din lemn sunt realizate din material de cea mai bună calitate și se lipesc cu adezivi speciali, rezistenți la temperaturi extreme. Sunt fabricate pe diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu majoritatea tipurilor de focare existente pe piața de specialitate. Așa cum spuneam, calitatea unui brâu din lemn este condiționată de respectarea cu strictețe a procesului de uscare al lemnului folosit în construcția acestuia.

Uscarea are loc într-un mediu controlat, încăperi speciale care sunt prevăzute să conserve lemnul la un nivel optim de umiditate, fără să se depășească nivelul de 6-8%. În urma acestui tratament profesional, vor rezulta niște cornișe de lemn, colorate uniform și fără imperfecțiuni sau ondulări inestetice.

Mai mult decât atât, pe lângă funcționalitatea și căldura oferită, un șemineu ornamentat cu brâuri decorative din lemn, va reuși să adauge un plus de design oricărui stil, putându-se integra cu ușurință în case care urmează linii tradiționale, clasice sau chiar și modern, mai ales dacă ne referim la modelele de șemineu pe colț cu mai multe laturi din sticlă. Cornișele din lemn pot avea structură simplă sau profilată, potrivite oricărui stil de șemineu. Iar pentru și mai multă siguranță, brâurile din lemn sunt tratate cu soluții ignifuge care să elimine riscul aprinderii accidentale la foc.

Te poți convinge singur de efectul special și inedit pe care o cornișă de lemn îl poate da unui șemineu, intrând direct pe site-ul meserilor sibieni, unde vei avea acces la o multitudine de șeminee realizate pe întreg teritoriul țării. Modelele sunt proiecte reale, ce au fost realizate în locuințele clienților, șemineele fiind construite conform dorințelor și gusturilor acestora, respectând cu strictețe o serie de parametri tehnici de siguranță și funcționalitate.

Experții cu sediul central la Sibiu și parteneri oficiali în toată țara, formează o echipă cu tradiție, specializată în comercializarea și montajul soluțiilor de încălzire alternativă, punându-vă la dispoziție produse și materiale profesionale pentru construcția șemineelor de toate tipurile.

Aici este locul perfect pentru alegerea unei sobe pe lemne, focare, coșuri de fum profesionale din ceramică sau inox, alături de multe alte accesorii și materiale  dedicate universului termicelor care, îmbinate cu experiența vastă în domeniu, duc la o lucrare rezistentă, aspectuoasă și de calitate superioară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Pefoc.ro



Comentarii
Inchide