(P) Surprinde-o de 8 martie!

Dacă lunile reci te-au amorţit, începutul primăverii îţi trezeşte sensibilitatea şi îţi dă un motiv bun pentru a-ţi exprima sentimentele în cele mai diverse moduri. Cireaşa de pe tort vine în luna martie, atunci când vei face tot posibilul ca ea să fie mulţumită, doar nu a mai fost răsfăţată de mult. Ea va aştepta şi se va bucura

(P) Surprinde-o de 8 martie! (P) Surprinde-o de 8 martie!

Poate că ţi-ai ignorat maşina iarna aceasta, dar acum ai ocazia să te revanşezi. Echipa autoeconom.ro îţi arată cum îţi poţi răsfăţa maşina primăvara aceasta în cadrul reviziei tehnice sezoniere.

Un nou look

Începe printr-o binemeritată spălare insistând asupra caroseriei, în special a şasiului şi a zonelor vulnerabile din jurul roţilor. Soluţiile corozive antiderapare pot afecta caroseria şi vopseaua, astfel este un prilej bun pentru a remedia problemele de look apărute pe timp de iarnă.

Anvelope de sezon

Temperaturile mai ridicate impun înlocuirea anvelopelor de iarnă cu cele de vară sau mixte. Nu uita nici să verifici presiunea din anvelope.

Pentru motor

Verifică atent sistemul de răcire al motorului, în special starea ventilatoarelor de răcire şi uzura curelelor de transmisie ce antrenează, la unele tipuri de motoare, pompa de apă.

Parfum de primăvară

Mai mult, nu uita de lichidul de spălare parbriz. Acesta se înlocuieşte cu cel pentru vară şi se verifică şi ştergătoarele care s-ar putea să fi suferit degradări pe perioada de iarnă. De asemenea, se recomandă şi verificarea sistemului de aer condiţionat sau clima, în special presiunea din instalaţie şi, totodată, igienizarea acestui sistem.

Toate acestea o vor face fericită. Pentru momentele când îşi doreşte mai mult, există www.autoeconom.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.