(P) Total Romania a desemnat marele castigator al campaniei Total Quartz

Autor: Andrei Ştirbu 13 ian. 2015 Advertorial
(P) Total Romania a desemnat marele castigator al campaniei Total Quartz

Castigatorul autoturismului Citroen C4 Cactus pe care l-au oferit organizatorii, este Domnul Nicolae Lupsescu din Timisoara, in varsta de 28 de ani, de meserie preot si client fidel al marcii Total QUARTZ. Acesta a spus ca premiul va fi un cadou excelent pentru sotia sa. Autoturismul Citroen C4 Cactus este un model nou pe piata, iar cel oferit ca premiu de Total Romania a fost primul de culoare rosie comandat in tara. 

In cadrul evenimentului organizat pentru acordarea marelui premiu, reprezentantii Total Romania au vorbit si despre rezultatele campaniei realizate alaturi de Infinit Solutions Agency. Platforma Total Quartz  a fost accesata de peste 85.000 de utilizatori, iar clipul promotiei Total Quartz a fost vizualizat de 272.000 de ori in perioada campaniei. Facebook se mentine pe primul loc in topul mediilor care au adus cele mai multe interactiuni pe site, livrand 32.31% din traficul total, urmat de Google Display, care a adus 17.84% din trafic şi YouTube cu 16.10%.

Despre Grupul Total

Grupul Total este unul din liderii mondiali ai pietei petroliere, prezent in peste 150 de tari de pe 5 continente si activeaza in toate domeniile industriei de petrol si gaze: extractie, rafinare, prelucrare si distributie. Compania Total Romania, divizia Lubrifianti, a fost infiintata in anul 2005, in urma fuziunii dintre Total France si Lubrifin. Total Romania comercializeaza o gama completa de produse destinate tuturor domeniilor de activitate: auto, moto, agricultura, transport, lucrari publice, industrie, marina si aviatie, respectand cele mai severe norme internationale in domeniu.  Produsele sunt omologate de cei mai importanti constructori de autovehicule si echipamente.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide