(P) UPC inscrie golul decisiv in meciul pentru drepturile de fotbal! Operatorul telecom va difuza LIGA 1 si Cupa Ligii in urmatorii 5 ani!

UPC Romania si Focus Sat au semnat recent un acord cu firma Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor doua televiziuni Look TV si Look Plus.

(P) UPC inscrie golul decisiv in meciul pentru drepturile de fotbal! Operatorul telecom va difuza LIGA 1 si Cupa Ligii in urmatorii 5 ani! (P) UPC inscrie golul decisiv in meciul pentru drepturile de fotbal! Operatorul telecom va difuza LIGA 1 si Cupa Ligii in urmatorii 5 ani!

UPC Romania si Focus Sat au semnat recent un acord cu firma Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor doua televiziuni Look TV si Look Plus.

Daca esti client UPC, ai garantat 5 ani de fotbal extraordinar cu cele mai bune echipe din Romania. Iar daca ai alt furnizor de cablu si esti pasionat de fotbal, vino la UPC!

Pregateste-te sa traiesti la intensitate spectacolul, rasturnarile de situatie, victoriile si infrangerile din cadrul celei mai valoroase competitii de fotbal din Romania in derbiurile fiecarui an!

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, este lider in domeniul inovatiei in tehnologie. Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), Internet de mare viteza si telefonie in aproximativ 200 de orase.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.