(P) Vinde sau cumpără repede un autoturism second-hand!

Autor: ProMotor 21 ian. 2022 Advertorial
(P) Vinde sau cumpără repede un autoturism second-hand!

Cu ajutorul triauto.ro, un site de anunțuri auto gratuite care are o experiență de mai mult de 5 ani, puteți vinde sau cumpăra mult mai repede autoturismul dumneavoastră second-hand.

Triuato.ro este o platformă care funcționează foarte bine datorită unei echipe de marketing care reușește să promoveze în mod eficient, toate ofertele postate de parteneri. Colaborăm atât cu companii specializate cât și cu foarte multe persoane fizice. Ofertele pot fi din orice localitate a țării. Includ toate tipurile de mașini, indiferent de anul fabricației și de model.

Pentru persoanele interesate de oferte avantajoase, vă recomandăm deja o parte din dealerii auto cu care noi colaborăm. Este vorba despre facilități foarte importante de cumpărare în sistem de credite bancare, leasing auto sau chiar și sistem Buy-Back (oferiți mașina veche la schimb și plătiți doar diferența de preț pentru un automobil nou!).

Creditele bancare sunt acceptate și pentru persoanele care au contractele de muncă încheiate în străinătate, cât și pentru persoanele care s-au pensionat sau pentru cele cu istoric bancar negativ.

Oferte de actualitate maximă și avantajoase!

Opel Meriva, 1700 cm3, Diesel, 2004

Este vorba despre o mașină second-hand de tip Van/minibus, funcționează pe bază de motorină. Este fabricat în anul 2004, nu a fost avariat și are 220.000 de kilometri rulați în acest moment.

Cutia de viteză este manuală și funcționează perfect. Are schimbate recent consumabilele și are și cauciucuri de iarnă.

Prețul este de 1600 de EURO.

SEAT Leon Combi, 1398 cm3, 2015

Este o mașină foarte potrivită pentru persoanele care preferă mașinile second-hand puțin rulate, cu foarte multe dotări ultramoderne. Astfel de mașini second-hand sunt și foarte sigure, bineînțeles. Este o mașină pe benzină cu un motor care are o capacitate de 1398 cm3, este neavariată și are doar 129.000 de kilometri rulați. Putem spune că este una dintre cele mai noi mașini second-hand postate recent pe site-ul de anunturi vanzari auto Triauto.ro.

Mașina este înmatriculată în România și provine din Germania. Are o cutie de viteze de tip 6+1, norma de poluare este Euro 6, este echipată din fabrică cu un pachet de tip FR (formula racing). La 119.000 de kilometri a fost schimbată distribuția și pompa de apă, cureaua de accesorii și întinzătorul cu rolă. La 123.000 de km au fost schimbate uleiul și filtrele. Mașina are și Carte tehnică.

Există anvelope de iarnă și vară. ITP valabil până în anul 2023 iar Rovinieta este valabilă până în anul 2022.

Deoarece este vorba despre foarte multe alte îmbunătățiri, vă recomandăm să le descoperiți singuri direct de pe site-ul de vanzari auto rulate Triauto.ro

Articole interesante despre domeniul auto

Triauto.ro nu este doar un simplu site de anunțuri auto gratuite! Ne interesează foarte mult să oferim clienților noștri și informații de actualitate despre industria auto. Este motivul pentru care va anunțăm că în mod periodic, pe  blog, veți găsi postate articole noi. Este vorba despre informații utile despre istoria marilor producători de automobile din lume, despre top-uri de actualitate, despre mașini electrice, despre sfaturi practice pentru șoferii începători și nu numai, despre cele mai importante defecțiuni care pot apare la o mașină și despre felul în care le putem preveni, etc.

Ne-am bucura dacă ne-ați trimite și sugestiile dumneavoastră pentru a fi și mai mult aproape de nevoile dumneavoastră reale. Orice idee o puteți trimite cu ajutorul formularului de contact.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Triuato.ro



Comentarii
Inchide