Poți trăi din jocuri de noroc?

Autor: ProMotor 26 aug. 2020 Advertorial
Poți trăi din jocuri de noroc?

Jocurile de noroc îți promit o multitudine de avantaje și motive pentru care să te întorci mereu la masa de joc, reală sau virtuală. Pe de-o parte este atmosfera de joc – mult entuziasm, dinamism și adrenalină, emoții îmbrăcate în strălucire, opulență și eleganță. Cazinourile au știut dintotdeauna cum să te facă să te simți regește de fiecare dată când le-ai trecut pragul. Apoi este fiorul câștigului și misterul norocului care te ține în priză la fiecare aruncare de zar sau carte trasă din pachet. Știi despre ce vorbim, experiența de cazinou nu poate să fie înlocuită cu nimic altceva.

Indiferent dacă ai parte de ea ocazional, în vacanțe sau ceva mai des, din fața calculatorului, această activitate te ajută să evadezi din cotidian, să te relaxezi și să ai parte de multă distracție. Unii pariori însă, vor să transforme această practică într-o carieră. Sună minunat, dar este posibil să trăiești din jocuri de noroc?

Modalități prin care poți face bani prin jocuri de noroc

Deoarece am menționat atmosfera hollywoodiană a cazinoului stradal, trebuie să aducem în discuție felul în care lucrurile au evoluat în ultimii ani. Cazinourile s-au mutat în mediul online, cu un real succes, reușind să aducă mare parte din șarmul faimoaselor cazinouri, chiar la tine acasă, sau pe telefon. Și pentru că astăzi câștigul dorit e doar la un click distanță, cazinourile online îți aduc multe alte beneficii în plus: bonusuri și oferte promoționale, sute de jocuri ca la aparate puse la dispoziție și multe alte surprize.

Pentru a face bani din jocurile de noroc, trebuie în primul rând să studiezi opțiunile de pe piață. În primul rând, îți recomandăm să alegi un cazinou legal și licențiat, pentru a avea parte de o sesiune de joc sigură și corectă.

Apoi, în funcție de abilitățile tale, trebuie să-ți alegi jocurile favorite. Pentru asta, este necesar să testezi diverse jocuri, de la faimoasele sloturi care impun o dificultate minimă, la clasicele jocuri de masă precum Poker, Blackjack, Ruletă, Baccarat. Acestea din urmă necesită un studiu mai amănunțit al regulilor de bază dar și a strategiilor de joc pentru a-ți putea mări șansele de câștig. Dacă ești pasionat de sporturi, poți încerca pariurile sportive sau chiar pariurile virtuale.

Caută masa de joc care îți poate valorifica potențialul și încearcă-ți și tu norocul. Nu uita însă că, pentru a aduce norocul de partea ta, este vital să bifezi alte câteva condiții pe care toți jucătorii profesioniști le recomandă.

De ce ai nevoie pentru a reuși să trăiești din jocuri de noroc?

Cei care au reușit să transforme pariurile dintr-un hobby în carieră prosperă vorbesc despre importanța unei conduite și a pregătirii de dinainte de joc.

Stabilește-ți un buget pentru jocurile de noroc

Dacă nu ai o sumă de bani pe care să o riști, nu ai cum să câștigi. Mai ales că, indiferent de felul în care performezi, este imposibil să eviți momentele în care o să pierzi. Așa că trebuie să-ți stabilești un buget bine definit, o sumă lunară pe care ți-o poți permite să o pierzi. Valoarea acesteia trebuie gândită în beneficiul tău, drept urmare este necesar să ajungi la ea după ce ți-ai asigurat o situație financiară stabilă pentru perioada în cauză, îndreptată către cheltuielile de zi cu zi. Nu periclita echilibrul financiar al tău sau al familiei și mai ales, nu trece niciodată peste bugetul acordat pasiunii pentru jocurile de noroc.

Alege jocul la care o să pariezi în mod inteligent

Diferitele jocuri vin cu diferite cerințe și condiții. Pe lângă regulile de joc, aducem în atenție rata de returnare la jucător (RTP) a fiecăruia. Unele jocuri au o cotă mai mare, drept urmare sunt mai avantajoase pentru parior, precum sloturile. Altele sunt mai degrabă în favoarea cazinoului, iar aici intră jocurile de masă ca Ruleta sau Blackjack. Studiază cu atenție aceste detalii pentru jocurile de care ești interesat, iar astfel o să eviți pariurile păguboase sau care promit câștiguri mai greu de atins.

Dezvoltă tehnici de joc

Este evident cât de important e să știi regulile de joc. Dar nu suficient. Pentru mai toate jocurile, mai ales cele de masă, s-au dezvoltat în timp diferite tehnici care să te ajute să câștigi. Număratul cărților la Blackjack este o practică veche și de efect. Sfatul nostru este să treci prin cele câteva sisteme de numărare a cărților și să le aplici ori de câte ori ai ocazia. Doar așa îți poți dezvolta tehnica aducătoare de câștig și să înclini balanța norocului spre tine.

Poker-ul este celebru pentru tacticile de joc pe care le aplică marii pariori. Aici, rivalul tău nu este cazinoul ci joci împotriva celorlalți participanți. Iar în timp, prin practică, îți poți cultiva abilitățile, pentru a deveni din ce în ce mai bun. Recomandarea specialiștilor este de a începe prin a juca Texas hold’em ca mai apoi să participi la turneele oficiale de Poker. Acestea propun sume mari de bani câștigătorului, detaliu extrem de ofertant.

Conduita de joc

Transformarea unei pasiuni într-un stil de viață presupune o seriozitate de partea jucătorului. Iar asta înseamnă să te dedici acestei activități precum unei afaceri. Timpul de joc trebuie să fie full-time, strategiile bine puse la punct iar rutina să-ți aducă o înțelegere deplină a felului în care activezi. Ține un jurnal de joc în care să-ți notezi toate detaliile – modalitatea de joc, suma investită versus cea câștigată și fiecare miză în parte.

Păstrează-ți echilibrul emoțional. Acest pas deosebit de important te ajută să rămâi rațional și să nu acționezi în funcție de starea emoțională care poate fluctua ușor, în funcție de rezultat. În plus, menține-ți mintea clară și nu combina pariurile cu alcoolul sau cu stări emoționale instabile.

Perseverența este un alt aspect esențial. Studiază-ți mereu fiecare pas parcurs în timpul jocului și învață din fiecare greșeală. Analizează-ți punctele forte și vezi cum le poți îmbunătăți. Nu uita să-ți setezi limite, atât de bani cât și de timp, pentru a înțelege exact când este momentul să te oprești. Și amintește-ți mereu de motivul pentru care vrei să faci o carieră din pariuri – pentru a transforma distracția incredibilă, combinată cu câștiguri reale, într-un stil de viață.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide