Profesorul Vlad Ciurea este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Autor: ProMotor 26 mai 2022 Advertorial
Profesorul Vlad Ciurea este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Profesorul Vlad Ciurea este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA care va fi difuzat sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 19.00.

Alexandru Vlad Ciurea este doctor în Științe medicale, Președinte al Societatii de Neurochirurgie, director al Spitalului Bagdasar Arsenie vreme de 6 ani, Vicepresedinte al Societatii Mondiale de Neurochirurgie, Membru al Academiei de Stiinte Medicale. A scris peste 40 de tratate în domeniul Neurochirurgiei și a făcut peste 20.000 de operații pe creier.

Ciurea a povestit despre prima sa operație, dar și despre mintea care încearcă să facă față schimbărilor din societate, despre puterea gândurilor și despre exercițiile de gimnastică pe care le face pentru antrenarea creierului.

De asemenea, a explicat cum ne putem cultiva fericirea, a vorbit despre stările depresive și despre cum ne influențează ele, cum ”atrag” bolile autoimmune.

Urmărește interviul integral cu Vlad Ciurea, sâmbătă, 28 mai, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Gandul.ro



Comentarii
Inchide