Puteți încheia acum polițe de asigurare online!

Autor: ProMotor 15 iul. 2021 Advertorial

Piața firmelor din România care oferă diferite tipuri de servicii, se dezvoltă din ce în ce mai mult în zilele noastre. Acesta este un lucru îmbucurător pentru toată lumea. Accesul la servicii din ce în ce mai diversificate și o competiție foarte mare au drept rezultat servicii mai variate și mai profesioniste, precum și prețuri mult mai bune.

RCAlatineacasa.ro este noul site de prezentare și comenzi pentru o renumită firmă de brokeraj în domeniul asigurărilor din România, care și-a început activitatea în anul 2008. De atunci compania s-a dezvoltat constant și mult, în așa fel încât astăzi se poate lăuda cu un portofoliu format din aproximativ 115.000 de clienți.

Polițe de tip RCA ieftine care pot fi realizate online

Unele dintre cele mai solicitate produse sunt polițele de asigurari rca. Este suficient să completați toate datele necesare în formularul de pe noul site și la final veți primi toate variantele disponibile, din care puteți alege oferta care vă avantajează cel mai mult. Prețurile nu sunt deloc mari, modalitatea de emitere a polițelor este foarte ușoară.

Datorită unei colaborări încheiate între compania Aust Insurance Broker de Asigurare, deținătoarea site-ului www.rcalatineacasa.ro și CREDIT EUROPE BANK, acum aveți posibilitatea de a plăti, tot de acasă, toate polițele cu o valoarea de peste 300 de lei, în maxim 6 rate.

De asemenea, pe site-ul companiei la rubrica destinată ofertelor de decontare directă, aveți postate prețurile inclusiv pentru această opțiune.

Polițe de asigurare pentru locuințe

Acest site nu este util doar persoanelor care au nevoie de o poliță de asigurare rca. Cu ajutorul noului site de prezentare pot fi încheiate tot de acasă și tot online și polițe pentru asigurarea locuințelor, polițe de tip CASCO, polițe de asigurare malpraxis, de călătorie, etc.

Toate informațiile de care compania are nevoie pentru oferta sunt postate la rubrica respectivă de pe site. Introduceți datele, așa cum sunt ele solicitate și apoi veți primi pe mail ofertele disponibile. Dacă nu stăpâniți procedurile de plată online cu cardul sau procedurile bancare de plată cu ordin de plată, puteți achita contravaloarea polițelor de asigurare și ramburs, în momentul în care curierul vă va aduce polița de asigurare acasă.

IMPORTANT! SC Aust Insurance Broker de Asigurare este autorizată și înregistrată la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RBK-515. Așadar, nu trebuie să vă faceți nici un fel de grijă din punctul de vedere al valabilității polițelor încheiate aici.

Alte tipuri de polițe de asigurare pe care le puteți încheia online de acasă

Rcalatineacasa.ro vă mai facilitează și încheierea de polițe de asigurări de tip CASCO, de călătorie, asigurări pentru locuințe precum și asigurări de malpraxis. Noul site este atât de complet încât vă permite să selectați orice tip de extraopțiune de care sunteți interesat!

Pentru precizări suplimentare, sunt postate pe site două numere de telefon. Aici puteți suna în timpul săptămânii ori de câte ori doriți să aflați informații utile despre asigurările vizate. Raspund foarte repede atat la telefon cat si pe email.

De asemenea, mai sunt postate și datele de contact ale firmelor de asigurări partenere, informații utile pentru persoanele care au avut un accident rutier, informații despre decontarea directă, despre plata în rate lunare, despre expedierea polițelor prin curier, etc.

Toate aceste lucruri sunt reunite într-un singur site care reușește cu succes să mulțumească zi de zi foarte mulți clienți!

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Rcalatineacasa.ro



Comentarii
Inchide