Serviciile de transport animale trebuie sa beneficieze de toată atenția!

Autor: ProMotor 28 sept. 2020 Advertorial
Serviciile de transport animale trebuie sa beneficieze de toată atenția!

În momentul în care sunteți în căutarea unei firme de transport comercial de animale, trebuie să fiți conștienți de faptul că pe timpul transportului, animalelor trebuie să le fie asigurate anumite condiții care se impun conform unor standarde extrem de importante, sănătatea lor putând fi influențată în mod negativ daca nu sunt respectate toate acele norme impuse prin lege.

În funcție de fiecare animal în parte, există transporturi comerciale speciale. Astfel, cei care se ocupă de realizarea transportului, trebuie să respecte întru totul acest aspect, astfel încât să nu existe nici un fel de problemă care să ducă la vătămări sau suferințe nejustificate. Acest lucru înseamnă că fiecare animal în parte trebuie să fie transportat în condiții de siguranță, iar persoanele care sunt interesate de astfel de servicii, trebuie să se asigure că toate aceste condiții au fost respectate din toate punctele de vedere

Există mai multe condiții pentru că animalele să poată fi transportate în condiții optime de siguranță. De exemplu, inclusiv în ceea ce privește perioadele de staționare, animalele în acest timp pot să fie supuse unui stres destul de ridicat, stres care poate să fie cauzat de temperatura ridicată. În momentul în care autovehiculului transportator se află în mișcare, nu există nici un fel de problemă din acest punct de vedere, deoarece se produc acei curenți de aer care ajuta animalele să nu fie supuse unei temperaturi ridicate. Este absolut esențial că traseul să fie bine definit înainte că transportul să pornească la drum. Este de menționat și faptul că dacă transportul efectuat are o distanță mai mare de 65 km, vă fi necesară o autorizație de transport valabilă, autorizație care bineînțeles trebuie să existe asupra șoferului. Tot asupra conducătorului autovehiculului care transportă animalele, trebuie să existe și un certificat care atestă faptul că poate transporta animale. Nu trebuie să lipsească nici licența de transport animale, precum nici licența de circulație.

Așa cum este și de înțeles, în cazul în care o firmă de transport animale nu respectă toate prevederile necesare pentru efectuarea unui transport sigur, se vor aplica sancțiunile prevăzute de legea în vigoare.

Dacă sunteți în căutarea unor servicii de transport animale prin care să puteți avea garanția că animalele se vor transporta în condiții optime de siguranță, există pe piață diverse firme și companii care se ocupă cu transportul animalelor, firme care pot oferii servicii de calitate și la prețuri avantajoase.

Pentru că dorim să vă lăsăm pe dumneavoastră să descoperiți, la numai un simplu click distanță veți descoperii o astfel de firmă care oferă servicii de transport animale, o firmă ce are o vastă experiență în acest domeniu al transporturilor de animale, fiind înființată încă din 1991, iar din anul 2010 activează că și firma de transport atât la nivel național, cât și la nivel internațional, având un total de 13 autotractoare, precum și 13 semiremorci speciale pentru transportul de lungă durată a animalelor vii.

Fie că aveți nevoie de un transport ovine vii, porcine vii și așa mai departe, puteți găsi acea soluție excelentă pentru nevoile dumneavoastră, soluție optimă astfel încât să puteți avea garanția că animalele vor fi transportate în deplină siguranță, condiții care întrunesc anumite norme, precum și în timp util către destinație.

Animalele sunt atent verificate înainte de a începe orice cursă. Astfel, transportul se vă putea face numai în anumite condiții ce țin nu numai de utilajele folosite, ci și de starea lor de sănătate. În cazul în care avem la mijloc animale care sunt rănite, foarte slabe ori care prezintă anumite semne de îmbolnăvire, acestea nu se vor putea îmbarca pentru transport. În plus, un transport pentru animale, nu se va putea începe nici dacă este vorba despre animale care nu se pot ține pe picioare, nu se pot ridica de jos ori care au dureri. Toate aceste lucruri se impun deoarece în cadrul transportului, starea lor se poate agrava. Se aplică inclusiv și în cazul rănilor severe, ori dacă este vorba despre animale gestante care sunt aproape de perioada nașterii, ori animalele care au fătat în urmă cu o săptămână, ori dacă au fost supuse diferitelor intervenții chirurgicale în urmă cu numai câteva săptămâni.

Viața și sănătatea animalelor este la fel de importantă precum cea a oamenilor, ceea ce înseamnă că și acestea trebuie să beneficieze de un tratament corespunzător. Animalele ne furnizează hrana necesară pentru o viață de zi cu zi sănătoasă, datorită lor având posibilitatea de a ne simți mereu în putere și capabili de tot ceea ce facem în ziua de astăzi. Astfel, nu doar hrana sau condițiile în care acestea trăiesc sunt necesare, ci și acele câteva ore petrecute într-o semiremorcă, în special datorită faptului nu le poate fi afectată doar sănătatea, ci și viață.

Animalele sunt ființe inocente și cu un suflet, ființe care au nevoie de anumite condiții în pentru o viață liniștită. Chiar și o banală firmă de transporturi animale poate face diferență atunci când la mijloc este vorba despre sănătatea și viața unui animal. Indiferent de nevoile pe care le aveți, fie că este vorba despre un drum ce are că destinație o fermă, un abator și așa mai departe, cu ajutorul unei echipe serioase și de încredere, vă puteți duce planurile la bun sfârșit fără nici un fel de emoție, precum și la un raport calitate/preț mai mult decât avantajos.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să aflați mai multe despre ce presupune transportul de animale, precum și detalii cu privire la serviciile unei firme de transport animale, puteți da un simplu click pe cuvintele marcate în articol.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide