Sisteme de navigatie auto dedicate

Autor: ProMotor 20 apr. 2021 Advertorial
Sisteme de navigatie auto dedicate

Pana acum cativa ani, sistemele de navigatie erau o optiune costisitoare rezervata masinilor de lux. Astazi, sistemele de navigatie sunt aproape omniprezente, chiar si pe masinile economice. In plus, exista foarte multe optiuni de navigatii auto aftermarket care contin cel putin la fel de multe functionalitati ca cele stock.

Care sunt avantajele unei navigatii auto dedicate?

Mai multe caracteristici si functionalitati: acestea sunt orientate catre persoanele care doresc caracteristici suplimentare, mentinand in acelasi timp aspectul elegant al bordului din fabrica. Acest sistem de navigatie auto dedicata are functii de divertisment pe care nu le gasiti pe majoritatea sistemelor din fabrica, cum ar fi redarea DVD-ului video, Apple CarPlay, Android Auto, streaming, aplicatii Google Play, redarea continutului de pe telefon in afisajul navigatiei, descarcarea unor aplicatii Google (Waze, Youtube, Facebook, Spotify, Netflix, etc.)

Ecran mai bun: comparativ majoritatea sistemelor de navigatie stock, navigatiile auto dedicate aftermarket reprezinta o imbunatatire semnificativa. Majoritatea au o rezolutie mai mare, meniuri mai animate si culori mai calitative.

Personalizabil: un system de navigatie aftermarket este conceput pentru a fi elemental central al unui system audio actualizat, care, permite personalizarea utilizarii. Unele modele va permit sa personalizati pictogramele meniului, culorile si fundalurile. Puteti adauga, de asemenea, echipamente suplimentare, cum ar fi o camera de marsarier sau o functie Bluetooth pe care probabil autovehicului dumneavoastra probabil nu o avea.

Pe warautonavi.ro gasiti navigatii auto dedicate si accesorii pentru majoritatea tipurilor de masini si majoritatea bugetelor.

Pentru fiecare navigatie comandata pe warautonavi.ro primiti si o camera de marsarier gratuit.

War Auto Service S.R.L. a luat nastere din pasiunea noastra pentru masini si pentru customizarea acestora! Suntem de parere ca orice proprietar de masina merita sa detina un system complex ce ofera facilitate multiple, precum platforme audio de calitate si aplicatii GPS cu cele mai noi actualizari pentru harti. Suntem un magazine construit special pentru a oferi navigatii dedicate unor game vaste de autoturisme precum Volkswagen, Opel, Audi, BMW, etc.

Daca nu gasesti pe site-ul nostru navigatia gps auto pe care o cautai, nu ezita sa ne contactezi pe Whatsapp sau la telefon.

WarAutoNavi.ro – Navigatia potrivita pentru masina ta!

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: WarAutoNavi.ro



Comentarii
Inchide