Sloturi pentru iubitorii de mașini

Autor: ProMotor 17 nov. 2020 Advertorial

Ce au în comun iubitorii de mașini cu pasionații de jocuri de noroc? Adrenalină, entuziasm și senzația de putere pe care o aduce momentul în care te simți în control. Și să nu uităm de spiritul de competiție care ne umple corpul și mintea cu fiorul pe care îl caută cei care iubesc competițiile sportive dar mai ales cursele de mașini.

Motiv pentru care nu este deloc întâmplător că cei mai mari dezvoltatori de sloturi video s-au gândit să combine cele două teme. Sloturile inspirate din cursele cu mașini vin cu tot felul de beneficii pentru jucători. Bonusuri care îți permit să-ți alegi mașina preferată cu care să concurezi împotriva celorlalți. Altele presupun rotiri gratuite, într-o atmosferă dominată complet de cele mai cool mașini de curse. Dacă vrei să afli cum poți avea parte de toate aceste bonusuri și oferte incredibile, poți accesa platforma online a Vlad Cazino, unde contele Vlad te așteaptă cu cele mai noi promoții.

În ceea ce privește partea de design, sloturile pentru iubitorii de mașini au fost gândite să îndeplinească o calitate înaltă, cu detalii vizuale care fac dreptate mașinilor celebre folosite la curse. Decorul sloturilor au drept inspirație tema auto, cu imagini preluate de la piste și trasee cunoscute. Dacă vrei și tu să-ți încerci norocul la sloturile cu mașini, am făcut o listă cu cele mai populare sloturi.

Drive: Multiplier Mayhem

NetEnt se mândrește cu un număr uriaș de sloturi ce au devenit extrem de populare la un nivel global. Iar Drive: Multiplier Mayhem este unul dintre ele. Jocul este construit pe 5 role și 3 rânduri, permițând un total de 15 linii fixe. Grafica arată într-un mod special, cu o tentă futuristă, inspirată din cursele de drag, jucătorul fiind lăsat cu senzația vie că participă la o cursă de mare viteză.

Dintre detaliile aducătoare de premii de care dispune jocul, trebuie să menționăm două. Primul se referă la simbolurile Wild ce au funcții de multiplicare. Aceste simboluri pot pica pe oricare dintre cele 5 role. Dacă îl descoperi pe rolele 2, 3, 4 și 5, o să ai parte de o rată de multiplicare de 2x, 3x, 4x și 5x. Partea cea mai interesantă este că aceste simboluri se pot multiplica și între ele. De exemplu, dacă ai norocul să găsești două simboluri pe rola 3 și 5, atunci beneficiezi de o rată de multiplicare a câștigului de 15x.

Dacă acest aspect nu era suficient, NetEnt a adăugat un alt detaliu incredibil: rotirile gratuite, care pleacă de la un număr minim de 10. De fiecare dată când dai de simbolul Nitro, șansele la rotiri gratuite cresc exponențial. Toate aceste componente, alături de o cotă RTP de 96,7% fac jocul Drive: Multiplier Mayhem de neratat pentru iubitorii de mașini.

Monster Wheels

Dezvoltat de Microgaming, Monster Wheels este un joc excepțional, dezvoltat pe 5 role cu un format de rânduri ce variază. Sunt 128 sau 288 de modalități de câștig, cu o miză per rotire de 0.30 până la 15 credite. Primul lucru pe care îl observi atunci când pornești jocul este faptul că poți alege dintre cele două tipuri de configurații ale rolelor.

Ce iese în evidență la Monster Wheels este runda bonus, activată atunci când apar trei simboluri Canistră de Benzină pe rolele 1, 3 și 5. În acest moment va trebui să alegi una din cele trei opțiuni de bonus:

  • 12 rotiri gratuite cu multiplicator de 2x
  • 6 rotiri gratuite cu multiplicator de 4x
  • 3 rotiri gratuite cu multiplicator de 8x

Grafica este una deosebit de amuzantă, mașinile desenate caricatural, conduse de mostruleți, ne duce cu gândul la Halloween. Cu o rată RTP de 96% și toate funcțiile care-ți cresc șansele de câștig, Monster Wheels merită popularitatea crescută pe care și-a câștigat-o.

Gumball 3000

Deși Gumball 3000 nu se numără printre cele mai cunoscute sloturi video sub semnătura Play’n Go, este genul de joc care o să-ți ofere acțiunea dorită, din postura șoferului de curse. Denumit după faimosul raliu cu același nume, Gumball 3000 îți oferă la o cotă RTP de 94%, premii impresionante.

Dintre cele mai cool detalii ale jocului, ne uităm la runda bonus. Oricând o să întâlnești trei simboluri bonus oriunde pe role, o să ajungi la un nou decor, o hartă interactivă, cu trei opțiuni de destinații. Orice rută ai alege, vei fi răsplătit cu premii în bani care variază între 30x și chiar 150x miza inițială. Așa cum ne așteptam, jocul te întâmpină și cu rotiri gratuite, numărul lor ajungând până la 15 per rundă.

Fast Lane

Fast Lane este un slot video clasic, creat de Rival, gândit pe 3 role și 5 rânduri de joc, care presupun 50 de linii fixe. Bonusurile incluse vin spre tine cu aceeași viteză precum mașinile la cursele profesionale. Pe role o să observi drept simbol, o mașină verde. Dacă ai norocul să apară pe rolele 1, 3 sau 5, acesta se va extinde pe toate rolele, lucru ce-ți va aduce câștiguri semnificative.

Mașina albastră care apare de 3 sau 4 ori, oriunde pe ecranul de joc înseamnă vești bune. Astfel primești 5, 10 sau 20 de rotiri gratuite, în timpul cărora, toate câștigurile îți vor fi multiplicate cu 3x. Cota RTP de 93,19% promite timp suficient de joc și câștiguri substanțiale. Grafica clasică ce amintește de anii 90, cu mașini modificate și simboluri tematice (steaguri, cupe) te va face să te întorci în timp, trăind cu senzația că ești pe banda de viteză a raliului, îndreptându-te vertiginos spre câștig.

Lista de sloturi video inspirate din cursele de mașini poate continua, noi menționându-le doar pe cele mai populare. Opțiunile sunt diverse iar iubitorii de mașini se pot distra în fața sloturilor video care, prin tematica aleasă, le hrănesc nevoia de adrenalină dar îi și ghidează spre câștigurile în bani reali la care visează.

Pune-ți și tu centura de siguranță și indiferent dacă alegi să mergi la cazinoul stradal preferat sau să pariezi la cazinoul online ales, bucură-te de euforia dată de pasiunea ta pentru mașini.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide