Soprana Irina Baianț, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Autor: Promotor 21 mai 2022 Advertorial
Soprana Irina Baianț, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Irina Baianț, soprana care a stat la masă cu Vladimir Putin, este invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene duminică, 22 mai, începând cu orele 19.00.

Soprana a povestit despre cum a decurs întâlnirea cu liderul de la Kremlin și a cântat acapella melodiile ”Mai frumoasă” (Laura Stoica), ”Ți-am dat un inel” (Holograf) și ”Iartă”, melodia Mihaelei Runceanu, în cadrul podcastului.

Irina Baianț s-a născut în urmă cu 32 de ani într-o familie de medici și ingineri. A început studiul pianului la varsta de 3 ani. A intrat la liceul de muzică „George Enescu”, unde a studiat pianul până în clasa a 11-a, apoi printr-o conjunctură dificilă atunci, dar cu final fericit după cum a mărturisit, a trecut la canto clasic. A urmat Conservatorul George Enescu, primul său mentor fiind profesoara Liliana Dumitrescu.

A debutat ca soprană în data de 4 noiembrie 2010 pe scena Teatrului de Operetă din București în rolul Adelei din „Die Fledermaus”, Johann Strauss.

Urmărește interviul integral cu Irina Baianț, duminică, 22 mai, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide