Tiriac Collection organizează o expoziție auto unicat, în aer liber, cu acces gratuit, în weekendul 10-12 septembrie 2021

Autor: ProMotor 31 aug. 2021 Advertorial
Tiriac Collection organizează o expoziție auto unicat, în aer liber, cu acces gratuit, în weekendul 10-12 septembrie 2021

Eveniment special dedicat pasionaților de autovehicule: Tiriac Collection organizează o expoziție auto unicat, în aer liber, cu acces gratuit, în weekendul 10-12 septembrie 2021.

Tiriac Collection, galeria privată de autovehicule aparținând domnului Ion Tiriac, lansează o invitație deschisă tuturor pasionaților de automobile și prezintă exclusiv în weekendul 10-12 septembrie, de vineri până duminică, o expoziție în aer liber compusă din peste patruzeci de modele auto de excepție, care vin să completeze colecția din incintă.

Selecția și mixul de exponate vor integra o dispunere unicat, aducând împreună modele reprezentative pentru mărcile Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lincoln, Mercedes-Benz și Rolls-Royce, produse pe parcursul ultimului secol și încă neafișate în cadrul galeriei Tiriac Collection.

Expoziția exterioară, deschisă publicului în mod gratuit, va putea fi admirată de vineri 10 septembrie, până duminică 12 septembrie, în intervalul orar 10:00-19:00, în curtea galeriei Tiriac Collection, localizată în Otopeni, pe Calea Bucureștilor, nr. 289.

Expoziție auto unicat Tiriac Collection: 40 de modele de excepție, inclusiv două restaurate local

Evenimentul va reprezenta o oportunitate inedită pentru pasionații domeniului auto de a admira mașinile selectate într-o zonă extinsă, de a se bucura de vizibilitatea tuturor detaliilor și unghiurilor exterioare ale autovehiculelor prezentate și de a accesa informații despre istoricul acestor modele în limbile română și engleză. Totodată, expoziția va integra două unități auto complet restaurate local și va prezenta informații din procesul de restaurare derulat de echipa Tiriac Collection.

Galeria își va derula în paralel programul uzual de funcționare, fiind deschisă publicului de vineri până duminica, în intervalul orar 10.00-19.00. Astfel, pe parcursul celor două zile de weekend publicul interesat să continue intruziunea în lumea și istoria auto, va avea posibilitatea de a vizita galeria interioară în baza de bilet de acces, vizionând alte peste 150 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate, mașini super-performante evidențiind cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Tiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume. Galeria dispune de o aplicație proprie pentru smartphone, Tiriac Collection Mobile App, accesibilă în sistemele de operare Android și iOS. Aceasta poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro. Detalii suplimentare despre Tiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro, pe pagina de Facebook sau pe contul Instagram aparținând galeriei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide