Top 5 motive să cumperi piese din dezmembrări

Autor: ProMotor 17 aug. 2021 Advertorial
Top 5 motive să cumperi piese din dezmembrări

Se întâmplă ca nu de puține ori, condițiile unei infrastructuri din România să ne forțeze să apelăm la o alternativă mai convenabilă în ceea ce privește achiziționarea pieselor de schimb pentru mașina noastră, și anume, parcurile de dezmembrări auto.

Oricât ne-am strădui să ne întreținem autoturismul într-o stare cât mai bună, timpul și uzura își vor spune cuvântul. Gropile, asfaltul de proastă calitate, denivelările și gurile de canal nu ajută nici ele, astfel că, pe termen lung, există posibilitatea ca mașina să necesite anumite schimbări la nivelul pieselor.

Și cum alegerea celei mai bune alternative  pentru automobilul tău se poate dovedi o misiune destul de dificilă, ne-am propus să-ți venim în ajutor cu o recomandare ce are în spate și argumente temeinice: parcul de dezmembrări auto Dezmembraru.ro, unul dintre puținele  magazine online care oferă piese auto originale (OEM – Original Equipment Manufacturer), într-o stare foarte bună, la un preț corect.

Calitatea produselor comercializate și profesionalismul echipei din spatele brand-ului se numără printre principalele atuuri cu care parcul de dezmembrări auto a reușit să se facă remarcat în această nișă de business, respectiv, pe piața magazinelor care comercializează piese auto originale second – hand.

Următoarele motive te vor convinge cu siguranță că magazinul online este, într-adevăr, cea mai bună alegere:

 1. Gamă variată de piese originale, în stare perfectă de funcționare

Atunci când vine vorba de achiziționarea unor piese de schimb pentru mașina ta, un lucru este sigur: fără compromisuri în ceea ce privește calitatea. Nu alege cantitatea ȋn defavoarea calității! Este o greșeală care te poate costa scump – și la propriu, și la figurat. Multe dintre piesele vândute de magazinele auto drept noi sunt, în realitate, piese auto care nu sunt originale. Există un număr impresionant de conducători auto tentați să recurgă la replici de proastă calitate și de o durabilitate redusă, în schimbul unui preț mai mic.

Alternativa dezmembrărilor auto îți oferă șansa de a găsi una sau mai multe piese de pe un autoturism cu același model ca cel pe care îl conduci, care să fie noi, testate, verificate, și care să se potrivească perfect. Vei avea, astfel, garanția originalității, fără a plăti o sumă exorbitantă, așa cum s-ar întâmpla în cazul unei piese noi, originale, cu un preț copleșitor. Mai mult decât atât, fie că autoturismul tău este mai vechi, fie că face parte dintr-o serie foarte nouă sau limitată, pe Dezmembraru.ro ai șansa să găsești toate piesele de care ai nevoie. Toate produsele sunt atent verificate înainte de a fi scoase la vânzare și sunt etichetate cu un cod de bare (cod OEM – Original Equipment Manufacturer – codul piesei originale) care să-ți ușureze căutarea.

 2. Piesele din dezmembrări auto garantează potrivirea perfectă

Piesele second – hand originale din parcul de dezmembrări auto se vor potrivi perfect atunci când sunt montate. Piesele ieftine, replicate după cele originale, vin cu diferențe de dimensiune, aspect ce poate provoca defecțiuni ale autoturismului. Alegând o astfel de opțiune, nu doar că vei fi pus/ă în situația de a înlocui din nou piesa respectivă, ci vei constata că vei fi nevoit/ă să treci și printr-o serie de cheltuieli extra. Ne referim, aici, atât la cheltuieli financiare, cât și la cele de estetică.

Avantajul pieselor originale din dezmembrări este că se potrivesc fără probleme pe mașină, îndeosebi piesele de caroserie ce pot fi comandate în magazinul online direct pe cod, în funcție de seria de caroserie, având o calitate superioară față de alte piese. Astfel, ca și client/ă a parcului de dezmembrări, ai toate șansele să găsești elemente de caroserie vopsite exact în culoarea mașinii tale, fără a mai da alți bani pe vopsit.

 3. Factură și garanție pentru toate piesele din dezmembrări

Încă nu ești convins/ă de calitatea pieselor din dezmembrări auto? Pentru asta există factură fiscală și garanție de 90 de zile la produsele achiziționate. Magazinul online de piese auto second – hand Dezmembraru.ro nu le dă spre comercializare înainte de a se asigura că ele sunt în stare perfectă de funcționare și că pot fi utilizate în cele mai sigure condiții de către noii proprietari. Tocmai de aceea, parcul de dezmembrări își asumă și oferirea de garanție, pentru ca tu să poți primi oricând banii înapoi, în cazul în care vei constata că piesa sau piesele cumpărate nu corespund cu descrierea inițială și nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Pe Dezmembraru.ro, toate produsele vin la pachet cu garanții, iar în acest mod, fiecare client are siguranța că piesele auto cumpărate respectă cele mai înalte standarde în ceea ce privește durata de viață, calitatea materialelor din care sunt realizate și performanța generală. Totodată, alături de garanția de 90 de zile pentru fiecare produs cumpărat, clientul primește și posibilitatea de a returna produsul în termen de 14 zile calendaristice, în cazul în care acesta va considera că piesa auto nu corespunde întocmai exigențelor sale.

4. Consultanță tehnică gratuită

Cu toții știm cât de important este ca atunci când facem o achiziție pentru autoturismul nostru să avem parte de cele mai bune sfaturi și recomandări. Tocmai ele ne pot ajuta să facem cea mai bună alegere. Aici intră în scenă experiența și profesionalismul echipei din spatele brand-ului Dezmembraru, care oferă fiecărui client consultanță tehnică gratuită, fapt valabil atât în etapa de pre-achiziție, cât și post-achiziție.

Conștient de cât de mult cântăresc recomandările și sfaturile unui specialist, parcul de dezmembrări auto online oferă aceste servicii extra care s-au dovedit utile de fiecare dată, mai ales în situațiile în care cumpărătorii nu știu care este cea mai bună alternativă pentru autoturismul personal, sau atunci când, pur și simplu, au nevoie de sfaturile unui profesionist în domeniu.

Stocul este și el constant înnoit cu cele mai diverse modele de piese, iar gestiunea pieselor este un alt motiv care atrage cumpărătorul: dezmembratorii parcului auto folosesc un sistem simplu și eficient – scot piesa de pe mașină, o verifică și se asigură că este funcțională, după care o etichetează cu un cod de bare, marca, modelul, motorizarea și anul de fabricație a mașinii de pe care a fost scoasă; piesa este, apoi, scanată, intrând automat în gestiunea parcului de dezmembrări, pentru a fi găsită cu ușurință de vânzător atunci când un potențial client face o cerere de ofertă pentru un anumit produs.

 5. Sistemul de calificative face diferența

Experiențe neplăcute cu firmele de dezmembrări auto? Aproape în orice domeniu se pune mare preț pe încrederea pe care afacerea o câștigă în rândul cumpărătorilor. Cu cât părerile despre piesele din dezmembrări vor fi mai multe și prezente în spațiul virtual, cu atât și deciziile celor care vor citi aceste review-uri vor fi unele mai informate. Un mare plus în era digitalizării constă în faptul că în mediul online, clienții pot lăsa și review-uri/păreri, astfel încât ceilalți cumpărători să decidă dacă parcul de dezmembrări este de încredere.

Nimeni nu-și dorește să cumpere de la cineva necunoscut, despre care nu știe nimic, și care i-ar putea trimite, de exemplu, două cărămizi în locul farurilor comandate. De aceea, sistemul de calificative reprezintă un alt motiv pentru care clienții aleg parcurile online de dezmembrări auto. Pentru că și tu ți-ai dori să cumperi piese auto de la un vânzător despre care alte sute de cumpărători din trecut au zis că este de încredere, nu-i așa? Un astfel de magazin auto online este și Dezmembraru, unde cei care caută piese auto ȋi pot vedea oricând calificativele primite de la alți cumpărători, achiziționând piese în cunoștință de cauză, pe baza istoricului pe care parcul de dezmembrări îl are.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide