Totul despre pariuri live

Autor: ProMotor 24 mai 2021 Advertorial
Totul despre pariuri live

Unii români fac bilete cu multe meciuri, alții joacă doar la pariuri live. Pariurile live reprezintă acele pariuri puse după fluierul arbitrului indiferent că vorbim despre fotbal, baschet, volei, hochei pe gheață, rugby, polo etc.

Dacă vă uitați pe oferta de pariuri pe euro 2020, aveți de unde alege câteva partide interesante de fotbal unde o să puteți paria live. Ar fi bine să știți că dacă pariați live că pontul ales de voi nu se procesează instant ci trec 5 secunde sau mai multe până se pune acel pariu. Această mișcare din partea caselor de pariuri este o asigurare pentru că unii pariori se află ca suporteri la meciul de fotbal sau tenis respectiv și pot paria în timp real. Dacă trec 5 secunde, casa de pariuri poate bloca anumite cote dacă s-a înscris un gol sau s-a acordat o lovitură de colț.

Sfaturi despre pariuri live

Cum alegeți cele mai bun ponturi pariuri live? Sau mai bine zis cum alegeți cele mai bune ponturi pentru evenimentele euro 2020? Dacă ați decis să pariați live la Campionatul European de fotbal, ar fi bine să știți ce fel de pariuri alegeți, victorie, goluri marcate, cornere, fără să treceți de la una la alta. Dacă preferați să jucați pe goluri marcate, rămâneți la această alegere și aplicați o strategie pe goluri.

Luați decizii rapide

Dacă vedeți că se intră tare și se fac faulturi dure, pariați live pe cartonașe galbene și nu mai stați pe gânduri. Dacă echipa favorită este condusă, pariați pe numărul de cornere, pentru că va ataca și va obține multe faze fixe printre care și lovituri de la colț. Am văzut meciuri în care echipa gazdă a atacat în valuri și a înscris doar 1 singur gol, dar a obținut 12 lovituri de colț pentru că mingea refuza să intre în poartă.

Folosiți Cash Out

Dacă nu mai sunteți siguri de un pariu pus de voi, aveți la îndemână butonul de Cash Out care înseamnă că o să vă retrageți de pe piața de pariuri. Uneori puteți face asta pe profit sau cu o pierdere mică, în funcție de momentul ales de voi ca să dați Cash Out.

Nu jucați la pariuri live pe evenimentele care țin exclusiv de noroc

O să găsiți în oferta caselor de pariuri, cote pentru ce echipă va avea prima atingere a balonului de la mijlocul terenului, ce echipă va executa primul aut de la margine, ce echipă va avea prima lovitură liberă. Jucați la pariuri pe evenimentele principale: victorie, numărul de goluri, numărul de cornere, câte cartonașe galbene se vor arată de către arbitru în timpul celor 90 de minute, ce echipă va face mai multe schimbări mai ales că vedeți și desfășurarea meciului.

Pariați responsabil la case de pariuri licențiate și doar dacă aveți minim 18 ani împliniți.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide