Tricouri Personalizate – cadoul potrivit persoanei dragi GrizzlyShop vă pune la dispoziție peste 2000 de modele de tricouri personalizate pentru toate gusturile

Autor: ProMotor 02 dec. 2021 Advertorial

Persoanele speciale merită cadouri speciale

Pentru că ei dragi merită tot ce e mai bun, la GrizzlyShop am creat o colecție variată de tricouri personalizate. Alege cu grijă modele potrivite pentru persoanele apropiate, iar acestea vor avea un zâmbet de care tu ai fost responsabil.

Dacă tot accesezi site-ul GrizzlyShop.ro, nu uita să alegi câteva tricouri personalizate și pentru tine din cele 2000 de produse. În acest fel, la comenzi de peste 149 lei, vă veți bucura și de un cadou surpriză din partea noastră.

Alege ce îți face cu ochiul și la plata cu cardul beneficiezi și de extra 10% reducere la întreaga comandă.

Calitatea primează întotdeauna

Nu facem economie la materiale și nici nu considerăm că ar trebui. Te asigurăm întotdeauna că materialul de bumbac 100% din toate modelele de tricouri este unul durabil, moale și rezistent.

Croiala tubulară fără cusături laterale oferă comod, iar banda de întărire aplicată de la umăr la umăr dă rezistență tricoului.

Tehnici premium de imprimare

Imprimeul din aceste tricouri este direct în țesătură, în mod digital, cu o imprimantă specială pentru materiale textile. Se obține astfel un produs finit de calitate, rezistent la spălări repetate de-a lungul timpului, de care vei fi mulțumit. Culorile se vor păstra vii chiar și după multe purtări, iar detaliile vor rămâne la fel de precise.

Unicitatea ta – provocare pentru noi

Pentru că e imposibil să fim mereu pe placul tău, îți oferim și varianta de a achiziționa tricouri personalizate cu mesaje unice. Îți putem face modele pe comandă, în funcție de cerințele tale. Este suficient să ne comunici cum ai dori să arate tricoul ideal, iar noi vom face magia să se întâmple.

Gamă completă de produse

Pe lângă varietatea de tricouri personalizate, pe GrizzlyShop mai găsești și alte produse pe care le poți folosi drept cadou. Șepci de plasă, măști de sezon imprimate, dar și alte produse pe care te lăsăm să le descoperi pe site.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: GrizzlyShop



Comentarii
Inchide