Verifică-ţi lămpile auto şi schimbă-le în pereche, cu reduceri la toate produsele şi premii prin tragere la sorţi

Autor: Promotor 07 dec. 2020 Advertorial
Verifică-ţi lămpile auto şi schimbă-le în pereche, cu reduceri la toate produsele şi premii prin tragere la sorţi

Nopţile au devenit mai lungi în ultima perioadă, iar vremeadin ce în ce mai capricioasă, cu ploi, ninsori şi ceaţă: trei motive foarte bune să verificăm cu atenţie sănătatea sistemului de iluminare al autoturismului nostru.

 De ce nu e suficient să înlocuim becul ars?

Când vine vorba de farurile mașinilor, din păcate, foarte mulți șoferi merg pe principiul că atâta vreme cât ele încă luminează, nu trebuie să facă nimic în plus. Cu alte cuvinte, le înlocuiesc doar atunci când s-au stricat sau s-au ars complet. Până ca acest lucru să se întâmple, conduc doar cu un far, ceea ce înseamnă mai puțină lumină pe drum și evident o reducere considerabilă a vizibilității.

Carsten Setzer, Directorul Departamentul Business al Surselor de Lumină pentru Automobile la OSRAM explica de ce nu este suficient să înlocuim doar becul ars: ”Un bec nu are aceeași putere de a ilumina pe tot parcursul existenței sale. Este un caz general care se aplică indiferent de producătorul becurilor utilizate. Concret, acest lucru înseamnă că lampa generează mai puțină lumină pe măsură ce îi crește gradul de uzură, ceea ce duce la observarea mai tardivă a obstacolelor de pe drum pe timp de noapte. Dacă este înlocuită doar o singură lampă, cea nouă va fi mai luminoasă decât cealaltă pe care nu am schimbat-o. Acest lucru poate duce la un dezechilibru, adică un potențial risc pentru siguranța noastră. Având ambele faruri noi, ne vom asigura o vizibilitate optimă atât pentru noi, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.”

Astfel, in perioada urmatoare ar trebui sa verifici în ce stare se află becurile tale auto, dar şi să le schimbi în pereche – chiar dacă doar unul dintre ele prezintă semne de uzură, cu siguranţă şi al doilea se va defecta în viitorul foarte apropiat. Schimbându-le în pereche salvezi timp, bani şi un drum suplimentar la service.

În plus, acum beneficiezi şi de reducere cu codul “osram5” şi de posibilitatea de a câştiga, prin tragere la sorţi, genţi Adidas sau seturi de lămpi auto achiziţionând orice produs Osram Automotive România de pe site-ul Aspad Shop.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide