Andrea Miklos, atletă legitimată la CSM București, este invitata emisiunii Drumul spre Paris de joi 28 septembrie, de la ora 19:00

Autor: Ionuț Vîlciu 28 sept. 2023 Comunicat de presă
Andrea Miklos, atletă legitimată la CSM București, este invitata emisiunii Drumul spre Paris de joi 28 septembrie, de la ora 19:00

Andrea Miklos, atletă legitimată la CSM București, este invitata emisiunii Drumul spre Paris, moderată de jurnalistul Daniel Nazare.

Sportiva s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, după ce a alergat sub baremul olimpic în proba de 400 metri, pe 20 iulie la Budapesta.

Miklos a participat la Grand Prixul Ungariei „Gyulai Istvan Memorial” și a fost a doua la 400 m, cu 50,80 secunde, baremul de calificare fiind 50.95.

Andrea Miklos venea după o medalie de bronz cucerită în această probă la Jocurile Europene din Polonia, luna trecută.

Andrea, care în prezent se pregătește sub îndrumarea antrenorilor Magdolna Kaniszay și Emir Berkic, a simțit gustul succesului olimpic  încă din întrecerile juniorilor. La Festivalul Olimpic al Tineretului European Tbilisi 2015 a cucerit medalia de aur la 400 m, iar anul următor a participat la Jocurile Olimpice Rio 2016.

Calificată la Tokyo 2020, Andrea Miklos nu a participat a întreceri din motive medicale, o accidentare care a ținut-o departe de concursurile sportive o bună perioadă de timp.

26 iulie 2024 e startul Olimpiadei, iar cu un an mai devreme am început să difuzăm interviuri cu sportivii, antrenorii și oficialii tuturor disciplinelor sportive prezente anul viitor în Franța.

Jocurile Olimpice de vară din 2024 sunt ediția cu numărul 33, cel mai mare eveniment multi-sportiv care are loc o dată la patru ani. Jocurile Olimpice de vară din 2024 sunt cunoscute, în general, sub numele de Paris 2024.

Emisiunea ‘’Drumul spre Paris’’ va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 19.00, pe site-ul ProSport.ro și pe canalul de YouTube.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide