Andrei Muntean și antrenorul său, Marius Berbecar sunt invitații emisiunii ,,Drumul spre Paris’’ de joi, 2 noiembrie, de la ora 19:00

Autor: Promotor 02 nov. 2023 Comunicat de presă
Andrei Muntean și antrenorul său, Marius Berbecar sunt invitații emisiunii ,,Drumul spre Paris’’ de joi, 2 noiembrie, de la ora 19:00

Andrei Muntean și antrenorul său, Marius Berbecar, sunt invitații emisiunii  ,,Drumul spre Paris’’, realizată de jurnalistul Daniel Nazare.

Sportivul român Andrei Muntean s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, după ce s-a clasat pe locul 30 în calificările la individual compus, în urmă cu o lună, la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Anvers.

El a obţinut biletul pentru Paris pe baza criteriului FIG prin care primii 8 sportivi din clasamentul individual care nu sunt calificaţi cu echipa vor concura anul viitor la Jocurile Olimpice.

Echipa masculină a României, care a ratat calificarea la JO 2024, s-a clasat pe locul 22.

Întrecerile olimpice sunt organizate atât la masculin cât și la feminin pe echipe, la individual compus și pe aparate. La masculin se concurează pe șase aparate – paralele, sol, cal cu mânere, sărituri, sol și bară fixă, iar la feminin se concurează pe patru aparate – sol, barna, paralele inegale și sărituri.

România a încheiat Campionatele Mondiale de gimnastică artistică desfășuate la Antwerp, în Belgia, cu un bilanț îmbunățățit față de ediția trecută – cea de la Tokyo – șase bilete de participare la Jocurile Olimpice Paris 2024 și un loc 4 în competiția feminină pe aparate.

Emisiunea ,,Drumul spre Paris’’ va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 19.00, pe site-ul ProSport.ro și pe canalul de YouTube.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProSport



Comentarii
Inchide