Cea mai cunoscută voce a fotbalului românesc vine la Prosport.ro! Ilie Dobre se ascultă LIVE pe ProSport.ro!

Autor: ProMotor 21 feb. 2024 Comunicat de presă
Cea mai cunoscută voce a fotbalului românesc vine la Prosport.ro! Ilie Dobre se ascultă LIVE pe ProSport.ro!

ILIE DOBRE, emblematicul comentator al fotbalului românesc, îți aduce acum transmisiuni exclusive ale meciurilor din LIGA 2 pe platforma noastră.

Nu rata ocazia să asculți vocea inconfundabilă a legendei care are 40 de ani în fotbalul românesc și care a intrat în Cartea Recordurilor datorită performanțelor sale vocale!

ILIE DOBRE debutează cu meciul Concordia Chiajna – Ceahlăul Piatra Neamț, joi, 22 februarie 2024, de la ora 19:30. Comentariul LIVE va putea fi ascultat pe site-urile ProSport și LIGA 2, dar și pe paginile de Facebook și YouTube ale acestora.

ILIE DOBRE este „Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume” conform World Records Academy.

A publicat, încă din vremea studenției, în presa centrală. S-a angajat apoi comentator sportiv la Radio România Actualități. Începând din anul 1983 transmite, în direct, meciuri de fotbal pe postul național de radio. Printre transmisiunile sale se numără cele de la Campionatul Mondial de Fotbal din 1998, finala Campionatului European de Fotbal din 1996 sau meciul Rapidului cu Internazionale Milano, de pe Stadionul San Siro, din septembrie 1993.

Ilie Dobre a debutat editorial în anul 1992, când a publicat cartea „Dobrin, la clipa amintirilor” (Editura Divertis, 1992).

Detine 10 recorduri mondiale şi a fost inclus în Hall of Fame.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProSport



Comentarii
Inchide