Constantin Din, președintele FR de Handbal, este invitatul emisiunii „Drumul spre Paris” de joi, 16 noiembrie, de la ora 19:00

Autor: ProMotor 16 nov. 2023 Comunicat de presă
Constantin Din, președintele FR de Handbal, este invitatul emisiunii „Drumul spre Paris” de joi, 16 noiembrie, de la ora 19:00

Constantin Din, președintele FR de Handbal, este invitatul emisiunii „Drumul spre Paris”, realizată de jurnalistul Daniel Nazare.

Tema discuției: posibila participare a naționalei feminine la Jocurile Olimpice Paris-2024.

Dacă echipa reprezentativă, în rândurile căreia se află Cristina Neague, ar intra în primele 8 la Campionatul Mondial care va fi în luna decembrie, am putea juca un turneu de precalificare.

Competiția este găzduită de Danemarca, Norvegia şi Suedia (29 noiembrie – 18 decembrie), iar tricolorele vor juca în grupa E, la Herning, cu Chile (1 decembrie), Serbia (3 decembrie) şi Danemarca (5 decembrie).

Fostul arbitru Constantin Din (54 de ani) a devenit preşedinte al Federaţiei Române de Handbal în aprilie 2022 după ce a câştigat alegerile din cadrul Adunării Generale desfășurate la Hotelul Marriott din Capitală.

El s-a impus în turul 2 de scrutin în faţa preşedintelui în exerciţiu Alexandru Dedu. Din a fost votat de 157 de membri, în timp ce adversarul său a întrunit 66 de sufragii.

Constantin Din, care este obserbator EHF, este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti şi a fost arbitru internaţional IHF, oficiind la meciuri importante în ultimii 20 de ani, de la întrecerile europene la Campionate Mondiale şi Jocurile Olimpice.

Emisiunea „Drumul spre Paris” va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 19.00, pe site-ul ProSport.ro și pe canalul de YouTube.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide