DESCOPERĂ.ro, parte din Gândul Media Network, cel mai citit site de Educație și Știință și Tehnologie din România!

Autor: ProMotor 17 iun. 2024 Comunicat de presă
DESCOPERĂ.ro, parte din Gândul Media Network, cel mai citit site de Educație și Știință și Tehnologie din România!

DESCOPERĂ.ro, site-ul ce aduce urmăritorilor săi știri de actualitate din știință, istorie, natură și cultură, a fost pe primul loc în ceea ce privește numărul de cititori unici în categoriile Educație și Știință și Tehnologie în ziua de sâmbătă, 15 iunie 2024.

Astfel, conform datelor înregistrate prin intermediul SATI (Studiul de Audiență și Trafic de Internet), site-ul DESCOPERĂ.ro a adunat 120.396 de cititori unici în data de 15 iunie 2024, fiind urmat de idevice.ro cu 50.854 de cititori unici, digi-world.tv cu 2.520 cititori unici și educatieprivata.ro cu 2.417 de cititori unici.

Cu această ocazie, echipa redacțională mulțumește cititorilor DESCOPERĂ.ro pentru privilegiul de a fi cel mai urmărit site de Educație și Știință și Tehnologie din România!

DESCOPERĂ.ro, cel mai mare site de popularizare a științelor din România

Revista DESCOPERĂ.ro a fost înființată în aprilie 2003, iar timp de cinci ani echipa editorială și-a propus să construiască cea mai dinamică și mai importantă revistă de popularizare a științelor din România, aducând cititorilor români informații inedite din cele mai variate domenii ale științei, tehnologiei, istoriei, culturii și naturii.

Astăzi, DESCOPERĂ.ro continuă să fie cel mai mare site de popularizare a științelor și de cultură generală din România. Pentru a-și îndeplini această misiune, articulată în sloganul E LUMEA TA!, portalul DESCOPERĂ.ro aduce zilnic cele mai noi știri din cele mai fascinante domenii științifice, investighează și analizează amănunțit fenomene controversate, invenții sau descoperiri din secolul XXI, dar și din trecut, și își invită urmăritorii să exploreze și să se pronunțe asupra articolelor bine documentate.

Echipa DESCOPERĂ.ro este coordonată de Adrian Artene – Director Editorial, Ioana Scholler – Redactor-șef, fiind completată de o echipă de redactori și colaboratori dedicați, formată din Ștefan Trepăduș, Mihaela Horchidan, Mihaela Stoica, Mioara Enache și Roxana-Ioana Ancuța.

DESCOPERĂ.ro face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și care cuprinde publicațiile GÂNDUL.ro, CANCAN.ro, ProSport.ro, ProMotor.ro, CSID.ro, Go4it.ro, Ciao.ro, ApropoTV.ro, Go4Games.ro și Raziculacrimi.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Descopera.roComentarii
Inchide