Începe o nouă emisiune ProSport: DRUMUL SPRE PARIS, în fiecare miercuri, ora 19.00! Timp de un an sportivii, antrenorii și oficialii vor fi „bombardați” cu întrebări de Daniel Nazare.

Autor: ProMotor 26 iul. 2023 Comunicat de presă

ProSport.ro demarează începând de miercuri 26 iulie 2023 o serie de emisiuni dedicate participării României la Jocurile Olimpice Paris 2024.

26 iulie 2024 e startul Olimpiadei, iar cu un an mai devreme vom începe să difuzăm interviuri cu sportivii, antrenorii și oficialii tuturor disciplinelor sportive prezente anul viitor în Franța.

Gazda emisiunii Drumul spre Paris va fi Daniel Nazare, un jurnalist cu o experiență de 25 de ani în presa sportivă românească.

A debutat ca ziarist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special și, ulterior, şef departament Fotbal Intern), Adevărul (șef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia Web), Cancan (redactor-şef adjunct) și Click.ro (redactor-şef).

„Cred că e obligatoriu să-i cunoaștem mai bine pe sportivii români, să-i descoperim și să le dăm o mână de ajutor. Abia apoi să-i criticăm. În plus, cred că ei au nevoie de susținerea noastră, să știe că atunci când concurează o fac având în spate suportul a milioane de oameni.

Această emisiune are ca scop și conștientizarea că ei nu sunt acolo singuri, că suntem lângă ei”, a declarat Daniel Nazare, realizatorul emisiunii.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 19.00, pe site-ul ProSport.ro și pe canalul de Youtube.

  • Primul invitat va fi Mihai Covaliu, președinte COSR

Parteneriatul dintre Prosport și COSR va asigura o expunere consistentă

Jocurile Olimpice de vară din 2024 sunt ediția cu numărul 33, cel mai mare eveniment multi-sportiv care are loc o dată la patru ani. Jocurile Olimpice de vară din 2024 sunt cunoscute, în general, sub numele de Paris 2024.

După ce a organizat Olimpiadele din 1900 și 1924, Parisul va deveni al doilea oraș care va găzdui olimpiada de trei ori, după Londra (1908, 1948 și 2012). 2024 va marca centenarul Jocurilor de la Paris din 1924 și a șasea ediție olimpică găzduită de Franța (trei vara și trei iarna).

Parteneriatul dintre ProSport și Comitetul Sportiv și Olimpic Român va asigura o expunere consistentă sportivilor români și îi va conecta la iubitorii sportului la ”febra” Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

PROSPORT face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, liga2.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProSport



Comentarii
Inchide