Grupul GÂNDUL lansează podcastul “Între dosare”, o emisiune care dezvăluie secretele administrației și oferă soluții practice

Autor: Ionuț Vîlciu 26 apr. 2023 Comunicat de presă
Grupul GÂNDUL lansează podcastul “Între dosare”, o emisiune care dezvăluie secretele administrației și oferă soluții practice

Grupul de presă Gândul anunță lansarea unui nou podcast pe teme administrative, avându-l ca gazdă pe Alexandru Pânișoară, președinte al Asociației pentru Dreptul Urbanismului și invitat permanent pe Alexandru Dumitrescu – avocat.

Podcastul va fi difuzat pe site-ul gandul.ro si pe canalul de YouTube Gândul, de două ori pe lună, iar prima ediție va fi difuzată miercuri, 26 aprilie, începând cu ora 19.00.

Nevoia de a cunoaște ce are și nu are voie o administrație să facă, cum să ne ferim de abuzuri și să le sancționăm, precum și cum facem să ameliorăm calitatea vieții, sunt teme care nu sunt acoperite nici în media și nici online într-o manieră dedicată, ele se fac sporadic și doar în contextul unei știri dar fără efecte pe termen lung.

Din acest motiv, se impune ca această nevoie să fie acoperită de un produs dedicat, prin care să se acopere o plajă cât mai largă de situații și scenarii și de pe urma cărora să se livreze instrumente tip how to.

Obiectivele podcastului sunt educarea și conștientizarea publicului țintă, să știe cum să se apere de abuzurile autorităților publice precum și cum să pretindă prestarea unui serviciu public de calitate. Publicul trebuie să cunoască ce drepturi are și cum pot fi acestea respectate prin diferite mijloace pe care le are la îndemână, cum și cui să sesizeze un anumit abuz cu care se confruntă.

Gandul.ro face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, liga2.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro şi raziculacrimi.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Gândul


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide