(P) Încearcă burlanele premium pentru o evacuare a fumului sigură, estetică și de înaltă precizie

Autor: ProMotor 14 sept. 2022 Comunicat de presă
(P) Încearcă burlanele premium pentru o evacuare a fumului sigură, estetică și de înaltă precizie

O componentă cu importanță majoră pentru siguranța și buna funcționare a unui șemineu sau sobe racordate la evacuarea casei este reprezentată de un burlan soba de calitate superioară. Prezentându-se sub forma unor tuburi de evacuare, disponibile în diferite diametre și concepute special pentru a rezista la temperaturi înalte, burlanele din gama meșterilor în șeminee din Sibiu sunt prevăzute să dureze un timp foarte îndelungat, datorită materialului specializat din care sunt confecționate (oțel refractar) cu grosimea de 2 mm, un factor determinant pentru alegerea oricăror burlane pentru sobe, de calitate superioară.

Recomandate de întreaga comunitate de profesioniști din România în domeniul soluțiilor de încălzire alternativă, burlanele de șemineu premium se bucură de parametri sporiți de siguranță și durabilitate, evitându-se astfel, situațiile nedorite în care clientul ar trebui să fie nevoit să demonteze șemineul sau soba, și să refacă lucrarea, din cauza unui burlan deteriorat în urma expunerii prelungite la temperaturi foarte ridicate.

Evacuarea efectuată prin burlane din oțel refractar, reprezintă cea mai eficientă metodă pentru racordarea la coșul de fum al unui semineu, soba sau centrala peleti, ori ale altor dispozitive care funcționează pe principiul combustibilului solid. Întregul sistem de burlane, coturi, reducții și accesoriile aferente este realizat din oțel rezistent de tip DC01, tratat cu vopsea specială, rezistentă la temperaturi extreme.

Tubulaturile de evacuarea ale fumului provenit de la dispozitive pe combustibil solid, sunt renumite pentru rezistența lor la temperaturi ridicate de până la 1000°C. Restul elementelor sunt sudate cu ajutorul unei tehnologiei laser, patentate, ce garantează o racordare sigură, estetică și de înaltă precizie.

În continuare, vă vom prezenta pe scurt, o serie de avantaje atunci când se decide utilizarea unor produse de calitate superioară:

– se asigură un proces de montare simplu și rapid care nu necesită ajutorul unui specialist, oricare dintre noi putând să realizeze o instalare corectă, dacă se respectă cu responsabilitate, informațiile de utilizare recomandate de către producător;

– clientul se va bucura de o durată mare de viață, iar racordarea la o sursă de căldură pe lemne, la coșul de fum al casei, oferă un plus de siguranță în exploatare, rezistență și un aspect plăcut;

– ai posibilitatea de utilizare ca tubulatură pentru dispozitive pe lemne și un spectru larg de combustibili solizi;

– trebuie atenționat că un burlan, fie el și de calitate superioară, nu va putea fi niciodată utilizat doar ca și un coș de fum.

Fie că sunt folosite pentru racordarea la un șemineu simplu sau la o sobă tip șemineu, un burlan de calitate, va elimina o mulțime de bătăi de cap, devenind cu siguranță o investiție inteligentă pe termen lung. În urma unei vaste experiențe, întinse pe durata a peste 15 ani în domeniu, se recomandă alegerea unor produse fabricate din materiale la cele mai înalte standarde de calitate, în favoarea celor ieftine și proaste calitativ, pentru ca tu să te poți bucura de construcția unui șemineu fiabil și trainic.

În oferta meșterilor sibieni se găsesc în permanență pe stoc, elemente de legătura pentru coșuri de fum, care cuprind o varietate generoasă de dimensiuni, precum și coturi de burlane reglabile, clapete de burlan sau reducții, toate la prețuri pentru fiecare buzunar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: pefoc.ro



Comentarii
Inchide