Nevoi diverse de mobilitate. Soluții auto adaptate

Autor: ProMotor 08 feb. 2023 Comunicat de presă
Nevoi diverse de mobilitate. Soluții auto adaptate

Necesitatea utilizării unui autovehicul pentru deplasarea de zi cu zi sau pe distanțe mari este o certitudine în ritmul alert cotidian.

Pentru a identifica cea mai bună mașină din perspectiva clientului și cea mai bună soluție de contractare, consilierii Țiriac Auto pun la dispoziție o gamă largă de soluții de mobilitate, de la vânzarea de autovehicule noi si second-hand, până la închirierea acestora.

Cei care nu doresc achiziția unui autovehicul nou, care implică un angajament financiar mai important, pot opta pentru un model din parcul Țiriac Auto Rulate sau pentru închiriere pe termen scurt și lung.

Care sunt avantajele celor două sisteme pentru clienții în căutarea unei soluții adaptate de mobilitate?

Avantajele achiziției auto SH

Achiziția unei mașini second hand este potrivită atunci când clientul are un necesar de mobilitate permanent și recurent și, în plus, este decis asupra mărcii și modelului preferat.

Avantaje la achiziție auto rulată:

  • Prețul unei 08 este evident mai scăzut prin comparație cu cel al unui autovehicul nou. În plus, Țiriac Auto Rulate asigură o verificare tehnică a mașinii și un raport corect al prețului de achiziție în funcție de starea tehnică și istoricul mașinii vizate.
  • Disponibilitatea în stoc a mașinilor rulate este un alt atu al pieței de mașini SH. Producția curentă de autovehicule noi este limitată, iar prețurile acestora din urmă au crescut în consecință. Drept urmare piața de autovehicule rulate reprezintă o sursă mai rapidă și eficientă de achiziție.
  • Deprecierea redusă a mașinilor rulate este binecunoscută. Mașinile se depreciază cel mai intens în primele luni și respectiv kilometri de la prima achiziție, ca auto noi. Drept urmare o mașină deja rulată devine o achiziție mult mai profitabilă pentru o eventuală revânzare ulterioară, păstrându-și un procent tot mai ridicat în timp din valoarea de achiziție.
  • Independența la nivel de servisare auto este un avantaj survenit prin expirarea garanției de producător. Astfel mașinile rulate nu sunt dependente de un furnizor sau de o rețea de furnizori prestabiliți, iar clientul poate opta pentru orice service va considera.
  • Posibilitatea de a alege din mai multe mărci și modele auto în limitele de buget ale clientului. Acest beneficiu rezultă din diversitatea mare a pieței de mașini second hand, oferind o varietate mai mare de opțiuni pentru cumpărarea unei mașini.

Avantajele închirierii de mașini:

Închirierea unei mașini rulate reprezintă o alternativă extrem de oportună atunci când clientul nu are o nevoie de mobilitate pe termen lung sau atunci când acesta nu a luat o decizie fermă referitoare la mașina potrivită pentru achiziție. Iar când avem în vedere acest sistem de mobilitate, trebuie considerate:

  • Flexibilitatea de a alege perioada pentru care se închiriază mașina, de a o prelungi sau schimba cu alt model auto pe parcurs.
  • Testarea în profunzime a dotărilor, funcțiilor și confortului oferit de autovehicul, fără a fi necesară o decizie rapidă privind achiziția.
  • Economia de efort pentru informare privind modelul potrivit clientului. În general achiziția de mașini noi sau rulate impune un proces amplu de documentare. În cazul închirierii auto, decizia este mult mai practică, fiind bazată pe experiența la volan.
  • Economia de timp – contractarea unei închirieri auto este mult mai facilă comparativ procesului de achiziție iar toate documentele aferente și procesele de servisare stau în general în grija furnizorului auto, spre beneficiul clientului.
  • Închirierea nu reprezintă o investiție majoră, așa cum se întâmplă în cazul achiziției auto.
  • În cazul contractării ca persoana juridică, inchirierea auto reprezintă un serviciu și nu bunuri fixe ale firmei precum în cazul achiziției.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Țiriac Auto



Comentarii
Inchide