PROSPORT lansează PARIOLOGIA, o emisiune cu Liviu Chiriță, cel care a câștigat 165.000 de euro cu un bilet fabulos, jurnalistul Daniel Nazare și Dacian Varga, fost campion al României!

Autor: ProMotor 12 apr. 2023 Comunicat de presă
PROSPORT lansează PARIOLOGIA, o emisiune cu Liviu Chiriță, cel care a câștigat 165.000 de euro cu un bilet fabulos, jurnalistul Daniel Nazare și Dacian Varga, fost campion al României!

Site-ul de știri sportive PROSPORT.ro lansează PARIOLOGIA, un curs de știința pariurilor cu ”profesorul” Liviu Chiriță, alias Kiru pe Super Social Superbet.ro, cel care a câștigat 165.000 de euro cu un bilet fabulos, de 20 de meciuri!

Emisiunea va fi transmisă live, in fiecare zi de vineri, de la 19.15, pe site-ul prosport.ro si pe YouTube ProSport.

Prima ediție va fi difuzată joi, 13 aprilie, de la ora 18.30.

PARIOLOGIA, așa cum sună și din titlu, ne duce cu gândul la o știință ca oricare alta (precum Biologia, Filosofia etc).

Pariologia, adică știința pariurilor!

De ce este o știință? Pentru că, dincolo de doza de șansă, extrem de importantă, și pariurile, ca orice știință, se bazează pe cât mai multă cunoaștere, pe informație cât mai proaspătă, pe un ansamblu de reguli și învățături pe care le acumulezi în timp, pe experiență, rigoare și disciplină.

Liviu Chiriță este un jurnalist cu peste 25 de ani de experiență, din care mai mult de jumătate i-a petrecut în presa sportivă. De ani de zile parior recreațional, dar care urmărește tot ce mișcă în fotbalul european și care își culege informațiile de ultimă oră dinaintea meciurilor, din cele mai fine și autorizate surse.

”Vreau prin intermediul acestei emisiuni să le împărtășesc pariorilor, recreaționali și pasionați ca și mine, câte ceva din experiența mea. La PARIOLOGIA, vom încerca să vorbim astfel despre pariuri. Mai direct, mai pe înțelesul jucătorului, mai pe limba microbistului! Nu există o rețetă câștigătoare în pariuri, dar, cu siguranță, există mai multe reguli, pe care dacă le respecți și nu te abați de la ele, indiferent de momentele când câștigi sau pierzi, atunci acest hobby nu o să ți se mai pară atât de costisitor și de solicitant. Toate biletele pe care le voi juca, le veți găsi pe pagina mea de SuperSocial, aceeași pe care o aveam și înaintea începerii acestei emisiuni. Voi juca banii mei, pe contul meu, iar totul va fi transparent și la vedere” a declarat Liviu Chiriță pentru ProSport.

Liviu Chirita va avea și doi colaboratori de nădejde. Unul dintre cei mai talentați și tehnici fotbaliști de după Revoluție din fotbalul românesc, Dacian Varga, a acceptat să se alăture acestui proiect.

„Sunt încântat să mă alătur echipei ProSport. Este un proiect diferit, în care încercăm să transmitem celor care ne urmăresc trăirile și modul în care gândesc cei care pariază într-un mod profesionist. Eu vin în calitate de fost jucător, pasionat de acest fenomen după ce am renunțat la carieră. E o plăcere pe care fiecare dintre noi o avem, din când în când. Dacă îți place sportul, îți place și să mizezi, uneori, pe anumite rezultate. E un mod de a vedea cât de bine te pricepi la fotbal, spre exemplu. Ne testăm cunoștințele, talentul și vedem ce iese” a declarat, la rândul său, Dacian Varga.

Dacian Varga va face echipă la PARIOLOGIA cu Liviu Chiriță, dar si Daniel Nazare, un jurnalist la fel de experimentat, cu o continuitate de peste 25 de ani de presă sportivă.

Daniel Nazare are peste 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special și, ulterior, şef departament Fotbal Intern), Adevărul (șef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia Web), Cancan (redactor-şef adjunct) și Click.ro (redactor-şef).

‘’Pariurile trebuie tratate ca o distracție, nu trebuie să fim setați să facem bani și să ajungem în alte zone. Pentru un jurnalist e o mare provocare, urmărești evenimentele, culegi toate informațiile și uneori poți da și lovitura financiară. Nu joc sume mari, joc câțiva lei pe bilet, de multe ori am reușit să câștig 4.000-5.000 lei. Când nu ai presiune și tratezi simplu aceste partide poți face bani. Cu cât sunt mai liniștit când completez un bilet, cu atât am șanse mai mari de câștig. Dacă sunt încrâncenat, sigur nu iese nimic pe bilet’’ a declarat Nazare.

PROSPORT face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, liga2.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProSport



Comentarii
Inchide