Psihologul sportiv Silviu Ioniță este invitatul emisiunii „Drumul spre Paris” de joi, 14 decembrie, de la ora 19:00

Autor: ProMotor 14 dec. 2023 Comunicat de presă
Psihologul sportiv Silviu Ioniță este invitatul emisiunii „Drumul spre Paris” de joi, 14 decembrie, de la ora 19:00

Psihologul sportiv Silviu Ioniță este invitatul emisiunii ,,Drumul spre Paris’’, realizată de jurnalistul Daniel Nazare.

Silviu Ioniţă a fost angajat în 2016 la FRF şi a început munca alături de lotul de juniori Under 17. Apoi a colaborat cu Anghel Iordănescu, Christophe Daum, Cosmin Contra și Mirel Rădoi.

Tema emisiunii o reprezintă mentalitatea sportivului român în vederea Jocurilor Olimpice Paris 2024. Cum se pregătesc Cătălin Chirilă, David Popovici și Simona Radiș pentru marele eveniment sportiv al verii viitoare?

De asemenea, Silviu Ioniță a povestit multe întâmplări din sânul echipei naționale și cum s-a produs ascensiunea echipei Under 21 cu performanța din 2019. A explicat conceptul de la care pleacă în abordarea sportivă: Fizic, Tehnic, Tactic, Psihologic (Mental-Emoțional-Social).

Psihologia sportiva este o ramura aplicativă a psihologiei generale. Studiază caracteristicile personalitătii sportivilor, comportamentul, procesele intelectuale si educationale, precum si fundamentele psihologice ale învățării motrice, ale pregătirii generale pentru concursuri.

Emisiunea ,,Drumul spre Paris’’ va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 19.00, pe site-ul ProSport.ro și pe canalul de YouTube.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProSport



Comentarii
Inchide