Scrimerul Iulian Teodosiu și antrenorul Rareș Dumitrescu sunt invitații emisiunii „Drumul spre Paris” de joi, 12 octombrie, de la ora 19:00

Autor: ProMotor 12 oct. 2023 Comunicat de presă
Scrimerul Iulian Teodosiu și antrenorul Rareș Dumitrescu sunt invitații emisiunii „Drumul spre Paris” de joi, 12 octombrie, de la ora 19:00

Scrimerul Iulian Teodosiu și antrenorul Rareș Dumitrescu sunt invitații emisiunii ,,Drumul spre Paris’’, realizată de Daniel Nazare.

Cei doi vor vorbi despre disciplina sportivă care ne-a adus mari performanțe de-a lungul timpului la competițiile internaționale.

La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Teodosiu a fost la un pas de a a ajunge să se lupte pe planșă pentru finale, iar acum ambiția este și mai mare.

Pentru sabreurul Iulian Teodosiu, această participare olimpică a fost cea mai importantă experiență sportivă a carierei. A ocupat locul 16, la prima lui participare olimpică. Iulian Teodosiu, 26 ani, originar din Slobozia, s-a oprit în optimile turneului de sabie, fază în care a fost eliminat de italianul Enrico Berre (12-15).

În 2016, sub conducerea antrenorului Mihai Covaliu, a cucerit medaliile de bronz în competițiile de sabie pe echipe, din cadrul CE de la Torun (Polonia), alături de Tiberiu Dolniceanu şi Alin Badea, și din cadriul CM de la Rio de Janeiro (Brazilia), alături de Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea și Ciprian Gălățanu.

Antrenorul Rareș Dumitrescu are o carieră de excepție. În palmaresul său figurează o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Londra (2012) – în proba de sabie echipe; trei medalii la Campionatele Mondiale (aur echipe – 2009, Antalya, argint individual – 2009, Antalya, bronz echipe – 2010, Paris) și patru medalii la Campionatele Europene, toate în probe pe echipe (aur în 2006 la Izmir, argint în 2009 la Plovdiv și 2012 la Legnano, bronz în 2005 la Zalaegerszeg).

Rareș s-a retras din activitatea competițională în 2012, după Jocurile Olimpice de la Londra, dedicându-se meseriei de antrenor.

Emisiunea ,,Drumul spre Paris’’ va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 19.00, pe site-ul ProSport.ro și pe canalul de YouTube.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProSport



Comentarii
Inchide