Seria a doua a podcastului Taclale, prezentat de jurnalistul Liviu Chiriță, revine pe pagina de YouTube CANCAN.ro, joi, 26 octombrie, ora 21.00!

Autor: ProMotor 26 oct. 2023 Comunicat de presă
Seria a doua a podcastului Taclale, prezentat de jurnalistul Liviu Chiriță, revine pe pagina de YouTube CANCAN.ro, joi, 26 octombrie, ora 21.00!

După 12 episoade de colecție, cu invitați în premieră, precum specialistul în jocuri de noroc Sorin Constantinescu (debut absolut la un podcast în România), Valentin Sălăgean (boss-ul Tratoriilor Il Calcio), Oneață (regele barbutului) sau Roxana Dobre (soția lui Florin Salam), Taclale se întoarce cu un sezon nou, dar încearcă să-și păstreze același concept:  un podcast cu invitați surpriză, oameni care, dintr-un motiv sau altul, au intrat deocamdată mai puțin sau deloc în malaxorul puzderiei de podcasturi existente în acest moment în online-ul autohton.

Din această categorie face parte și primul invitat, scriitorul și jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș. Autor al unor cărți de succes, Boanchiș este unul dintre cei mai longevivi ziariști din presa românească, având o continuitate în scris de peste 25 de ani la ziarul Național, acolo unde a publicat în tot acest sfert de veac, zilnic, un editorial pe care el îl numește… un „cursiv”.

La fel de spumos ca și în scris, Boanchiș a vorbit la Taclale ca într-o înlănțuire de „cursive” inspirate, atât despre subiectele aprinse din actualitatea cotidiană, precum scandalul Ringier – Gazeta Sporturilor, dar și despre relația specială cu Cornel Dinu și alți oameni importanți din fotbalul românesc. Nu a fost omis din discuție nici celebrul episod al scandalului TV, „cei trei boschetari” vs. Gigi Becali. Deși au trecut 15 ani de la disputa verbală televizată din cadrul emisiunii Fanatik a lui Horia Ivanovici, Boanchiș a vorbit în premieră despre episodul de atunci, care rămâne și acum extrem de viral pe rețelele de socializare. Așadar, joi, 26 octombrie, ora 21.00, Taclale revine în forță pe cancan.ro!

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide