Vlad Stancu este invitatul episodului 3 din „Drumul spre Paris” difuzat pe ProSport

Autor: ProMotor 10 aug. 2023 Comunicat de presă
Vlad Stancu este invitatul episodului 3 din „Drumul spre Paris” difuzat pe ProSport

Vlad Stancu, unul dintre cei mai promițători sportivi români ai momentului, este invitatul emisiunii Drumul spre Paris (episodul 3), realizată de jurnalistul Daniel Nazare.

De asemenea, în studio a fost prezentă și antrenoarea Iulia Becheru. Discuția a fost centrată pe munca din spatele performanțelor, pe timpul petrecut la școală, la ședințele de pregătire și cum decurge timpul liber. Practic, cum se desfășoară o zi din viața lui Vlad Stancu.

Înotătorul de 17 ani se adaugă listei de alți cinci sportivi români calificaţi, deocamdată, la Jocurile Olimpice: Alina Rotaru, Delvine Relin Meringor şi Andrea Miklos (atletism), David Popovici (nataţie) şi Lăcrămioara Perijoc (box, cat. 54 kg).

Legitimat la CSA Steaua, Stancu este specialist în probele de fond, iar marele lui vis a fost chiar calificarea la JO 2024, putând deveni cel mai tănăr sportiv trimis de Team Romania la marea competiție pariziană.

Vlad Stancu a cucerit trei medalii la Europeanul de natație de la Belgrad disputat la începutul lunii iulie în Serbia. În urma acestor rezultate a reușit să se califice deja la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Românul a încheiat pe locul doi în cadrul probelor de 1500 și 800 de metri liber. A luat medalia de bronz în proba de 400 de metri liber, după ce a încheiat cele opt lungimi de bazin cu timpul 3:50.21.

Emisiunea Drumul spre Paris va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 19.00, pe site-ul ProSport.ro și pe canalul de YouTube.

Jocurile Olimpice de vară din 2024 sunt ediția cu numărul 33, cel mai mare eveniment multi-sportiv care are loc o dată la patru ani. Jocurile Olimpice de vară din 2024 sunt cunoscute, în general, sub numele de Paris 2024.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide