Dă frâu liber pasiunii pentru maşini şi câştigă o cameră Drift Stealth 2! UPDATE: Avem câştigătorul!

Autor: Adrian Mihălţianu 30 apr. 2015 Concursuri

Concursul s-a încheiat!

Câştigătorul camerei video de acţiune Drift Stealth 2 este Cătălin Hodiş din Sibiu. Comentariul său despre Lamborghini Countach, inspirat din propriile amintiri, ne-a convins că merită premiat. În continuare, articolul original, împreună cu regulamentul concursului.

 

Primăvara aceasta ţi-am pregătit o nouă provocare. Vom ieşi pe şosele, vom filma materiale incitante si originale pe care te invităm să le urmăreşti pe canalul nostru de YouTube, iar apoi te premiem cu o super cameră video Drift Stealth 2.

Cum participi? E simplu!

–       intri pe canalul de YouTube ProMotorRomania şi te abonezi la canalul nostru prin apăsarea butonului „Subscribe

–       scrii apoi un comentariu sub provocarea video pe care ţi-am lansat-o, tot pe pagina ProMotor de Youtube, răspunzând cât mai original şi creativ la întrebarea: „Care este maşina visurilor tale? Motivează alegerea!”

–       în data de 20 aprilie 2015 echipa ProMotor va premia cel mai inspirat răspuns înscris în concurs, al cărui autor este şi abonat la canalul de YouTube ProMotorRomania.

Câştigătorul concursului va fi premiat cu o cameră Drift Stealth 2 care filmează Full HD 1080p/30fps si 720p/60fps pentru slow motion, lentila care se poate roti 300°, cu Wi-Fi pentru conectarea la Smartphone, LCD pentru schimbarea setarilor şi baterie care tine 3 ore. Vezi aici şi alte detalii despre premiu!

Premiu oferit de Actioncamera.ro

Citeşte regulamentul concursului pe pagina următoare pentru a afla toate detaliile de participare.

Dă frâu liber pasiunii pentru maşini, participă şi tu la concurs!

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide