Primul concurs de design ProMotor ia sfârşit

Deşi concursul va lua sfârşit azi, 3 iulie, la insistenţele voastre site-ul rămâne deschis tuturor celor care vor să îşi prezinte creaţiile.

Primul concurs de design ProMotor ia sfârşit Primul concurs de design ProMotor ia sfârşit
UPATE:

Înscrierea pentru concursul cu premii se termină azi, 3 iulie, ora 23Ş59. Dar cei care sunt pasionaţi de desenat pot în continuare să îşi posteze creaţiile pe site, care urmează a fi comentate, criticate sau apreciate de ceilalţi useri. Desenele fiecăruia le puteţi vedea aici, în timp ce, pentru discuţii, a fost deschis un topic special pe această temă.
---------------------------------------------------------------------------------------------

Multe dintre schiţe sunt mai mult decât originale, ba chiar SF pentru ceva ce ar putea fi produs în 2010. Diferenţele între tehnicile folosite sunt foarte mari, de la simple desene cu creionul până la imagini complexe, cu softuri specializate de design 3D. Au fost şi mailuri critice, au fost şi mailuri laudative. La fel cum unele desene sunt puerile, iar altele adevărate capodopere.

Ideea de bază este că sunteţi creativi. Aveţi imaginaţie. Poate unii chiar perspective de a ajunge designeri auto renumiţi. Unii aţi fost cu adevărat originali, în timp ce alţii aţi adaptat curente de design deja existente. Dar de comentat ar fi multe, aşa că o puteţi face pe forum - cineva deja a iniţiat un topic pe această temă, în discuţii generale. Chiar aşa, daţi-le celor mai buni un premiu nepreţuit - aprecierile voastre pertinente (sau, dacă vreţi, "aplauzele" virtuale). Eventual ne puteţi bombarda şi cu eventuale sugestii pentru viitoarele concursuri de acest gen...