Userii votează în concursul de design

Autor: Oraan Mărculescu 18 iul. 2007 Concursuri
Userii votează în concursul de design

VEZI DESENELE »

Votingul on-line s-a încheiat. În curând rezultatele!

Lucrările care au intrat în concursul de design iniţiat de ProMotor au fost jurizate, iar pe data de 28 iulie veţi afla cine sunt cei trei fericiţi câştigători şi cine a făcut parte din acest juriu. Până atunci, ar fi interesant să aflăm părerea voastră în legătură cu cele mai bune desene şi schiţe, aşa încât veţi face parte din marele juriu al publicului.

Tot ce trebuie sa faceţi este să acordaţi puncte desenelor preferate, după un sistem foarte simplu, inspirat din sistemul de notare din Formula 1. Adică, în formularul de votare trebuie să copiaţi codul desenului care merită să fie pe poziţia aleasă, la sfârşitul votului, desenele care au punctajul cel mai mare urmând a fi desemnate câştigătoare. Premiile… surpriză, deocamdată, până în ultima zi de votare, adică vineri 27 iulie, ora 23:59.

Nu ne interesează să departajăm strict desenele în funcţie de vârstă, tehnică sau modelul la care se referă, ci apelăm cu încredere la simţul vostru estetic, oricum, subiectiv. Aşadar, spor la votare şi fie ca cele mai reuşite desene să câştige.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide