Topul celor mai scumpe maşini vintage vândute la licitaţii

Colegii de la GQ au realizat o galerie foto superbă cu cele mai scumpe maşini vintage vândute la licitaţii. Merită văzută!

Topul celor mai scumpe maşini vintage vândute la licitaţii Topul celor mai scumpe maşini vintage vândute la licitaţii
 
Maşinile vintage nu sunt cumpărate pentru a le face rodajul, ci pentru a fi admirate şi lustruite. Totuşi, preţul lor nu este deloc unul mic, astfel că cei care şi le doresc cu adevărat trebuie să scoată bani grei din buzunare pentru a le cumpăra.
Mercedes-Benz 540 von Krieger, o maşină cu o istorie senzaţională, despre care vom scrie cât de curând
 
Te invităm să vezi în galeria foto realizată de colegii de la GQ care au fost cele mai scumpe cinci maşini licitate vreodată.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.