BMW Alpina B7 xDrive - De la frumos, la spectaculos. FOTO-VIDEO

BMW Seria 7 varianta din 2016 are un interior luxos şi 444 cai putere, iar dacă credeaţi că nu se poate şi mai bine de atât ...

BMW Alpina B7 xDrive - De la frumos, la spectaculos. FOTO-VIDEO BMW Alpina B7 xDrive - De la frumos, la spectaculos. FOTO-VIDEO

 


BMW Seria 7 varianta din 2016 are un interior luxos şi 444 cai putere, iar dacă credeaţi că nu se poate şi mai bine de atât iată că vine şi continuarea: Alpina B7 xDrive 2017 are un interior şi mai luxos, şi un motor de 600 de cai putere. Conform site-ului Jalopnik.com, B7 xDrive este exact ceea ce aşteaptau fanii Alpina: un "pachet" elegant atât la exterior, cât şi la interior. Conform surselor menţionate mai sus, B7 va fi diponibil la dealeri din septembie. 

Noul BMW Alpina B7 xDrive vine cu un motor V8 twin-turbo de 4,4 litri, şi un nou sistem de admisie a aerului care fac cei 600 de cai să propuleseze maşina de la 0 la 100 de kilometri în doar 3.6 secunde, faţă de 4.4 secunde cât îi trebuiau modelului precedent, 750i xDrive. Viteza maximă a lui  B7 xDrive se opreste la 310 kilometri pe ora.

Până nu demult, acestea performanţe erau înregistrate doar la supercar-uri, dar cu noul BMW seria 7 acestea pot fi realizate şi controlate prin opţiunea Driving Dynamic Control, variantele Comfort şi Sport Mode. 

Modificări au fost făcute pentru sistemul de suspensie de asemenea, dar accentul a fost pus pe păstrarea confortului pe care l-au impus de-a lungul timpului predecesorii săi. 

La exterior, maşina şi-a menţinut grila clasica BMW, care a fost echipată cu un sistem integrat de control al clapetei de aer care se adaptează singură la nevoile de răcire. 

Click aici pentru galeria foto


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.