Exerciţiu de imaginaţie: Ce s-ar întâmpla dacă maşinile s-ar transforma în fotomodele? GALERIE FOTO

GALERIE FOTO. Maşini ilustrate în femei

Exerciţiu de imaginaţie: Ce s-ar întâmpla dacă maşinile s-ar transforma în fotomodele? GALERIE FOTO Exerciţiu de imaginaţie: Ce s-ar întâmpla dacă maşinile s-ar transforma în fotomodele? GALERIE FOTO


Ce s-ar întâmplă dacă o vraja ar transforma o parte din maşini în fotomodele? Cum vor arăta? Site-ul Designyoutrust.com ne propune, prin intermediul fotografului Viktorija Pashuta, un astfel de exerciţiu de imaginaţie. Acesta a adunat 12 modele renumite cu ajutorul cărora a încercat să asocieze înfăţişarea cu cele mai renumite mărci de maşini. Ce a ieşit puteţi vedea în galeria foto

1. Low Rider Impala a fost ilustrată de modelul Samii Ryan. Viktorija a explicat pentru revista care a realizat pictorialul "în lumea noastră materializată, oamenii se ataşează de anumite obiecte pe care şi le imagineze ca fiinţe umane.”

2. Laferrari a fost reprezentat de Mahlagha Jaberi. "Cea mai interesantă parte, a adaugat fotograful, a fost să combin accesoriile de modă cu caracteristicile maşinii”. 

3. Hummer H1 a fost ”portretizat” de modelul Paige Hathaway. Muşchii sunt elementele comune.

4. Kia Optima a fost pus în valoare de An Jing. ”Fun” este cuvândul care descrie cel mai bine imaginea.

5. Mercedes Benz S Class a fost reprezentat de modelul Yazemeenah Rossi. O femeie clasică, cu o eleganţă excepţională ce duce spre stilul business. 

6. Rolls-Royce Phantom a fost asociat cu modelul Kaylen Dao. O eleganţă autentică ce poate fi recunoscută din orice unghi.

7. Aston Martin Vanquish este reprezentat de Berglind Icey. James Bond style în ambele cazuri.

8. Jeep Wrangler este la fel de aventuros ca fotomodelul Melissa Haro.

9. Corvette din 1960 a fost asociat cu imaginea lui Doris Mayday: cochetă şi vintage.

10. Toyota Camry s-a potrivit cel mai bine cu look-ul modelului Brenda Castillo, casual fără a fi banal.

11. Volkswagen Vintage Van i s-a potrivit de minune modelului Patience Silva. Cuvântul de bază: hippie.

12. Tesla şi modelul Andrea Debevc au ceva în comun: un stil futuristic, cu influenţe high end.

Click aici pentru galeria foto

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.