GALERIE FOTO. Noul Lexus 500h LC: sportiv, stilat, hibrid

Autor: Marius Vișan 15 feb. 2016 Galerii foto

Cea de-a doua versiune a gamei LC coupe de la Lexus se numeşte 500H LC, şi este un hibrid, informează carscoops.com.

Dezvăluit în mod oficial cu doar puţin timp înaintea Salonului Auto de la Geneva, noul Lexus 500h LC Hybrid este surprins în câteva imagini într-o superbă culoare albastră, iar după cum se laudă oficialii mărci, sistemul Multi Stage Hybrid cu care este dotat, promite o „îmbunătăţire considerabilă a plăcerii de a conduce, mai multă performanţă şi o eficienţă mai mare”.

Majoritatea site-urilor de profil fac deocamdată doar speculatii în privinţa detaliitor legate de motorizări, cele mai multe spunând că noul Lexus va fi dotat cu un motor V6 de 3,5 litri, plus un motor electric, care în total, ajung la aproximativ 470 de CP.

Detaliile complete vor fi publicate în cadrul Salonului de la Geneva, dar până atunci ne mulţumim cu cele câteva poze puse la dispoziţie ca teaser.

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide