La 10 ani după un accident teribil, un Enzo primeşte "a doua şansă" - GALERIE FOTO

În 2006 acest Ferrari Enzo a fost implicat într-un accident care l-a secţionat ...

La 10 ani după un accident teribil, un Enzo primeşte "a doua şansă" - GALERIE FOTO La 10 ani după un accident teribil, un Enzo primeşte "a doua şansă" - GALERIE FOTO


În 2006 acest Ferrari Enzo a fost implicat într-un accident care l-a secţionat literalmente de la jumătate. După devastatorul accident propriaterul lui l-a reconstruit complet, iar recent a fost vândut pentru suma de 1.56 de milioane de euro la o licitaţie din Paris, informează carscoops.com.

După accidentul din 2006 maşina era de nerecunoscut, dar după reconstrucţie se pot vedea nişte modificări remarcabile. În primul rând culoarea. Maşina a fost vopsită într-o nouă nuanţă de negru lucios şi echipată cu un sistem stereo Bose, spoiler spate din fibra de carbon, cameră marşarier, geamuri electrice şi sistem de navigaţie prin satelit.

În 2004, când acest Enzo a părăsit fabrica, era vopsit în roşu, maşina urmând să fie vândută în SUA. Însă viaţa i-a curmată, ca să spunem aşa, de un accident care a avut loc la o viteză de aproximativ 260 km / h.

Chiar dacă are doar 2,500 km la bord preţul final de licitaţie este cu mult sub cel al altor modele Enzo. De curând Floyd Mayweather a vândut un Ferrari pentru suma de 3.3 milioane de dolari.

Click aici pentru Galeria Foto

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.