Noua Alfa Romeo Giulia a ieşit la ”joacă” pe străzile din Perugia. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 09 feb. 2016 Galerii foto

Dragos Harabagiu, un cititor ProMotor din Perugia ne-a trimis o poză ”proaspătă” cu noua Alfa Romeo Giulia, surprinsă în timpul unor teste. Deşi este camuflată în folie, italienii s-au asigurat ca maşina să nu fie suficient de camuflată astfel încât să nu o recunoaştem. 

Conform celor de la autoexpress.co.uk noua Alfa Romeo Giulia va fi scoasă pe piaţă la sfârşitul anului 2016, iar până acum tot ce am văzut este modelul QV, un viitor rival al lui BMW M3. 

Un document scăpat pe internet ne-a arătat posibilele specificatii ale motoarelor cu care va fi dotată noua Giulia. Gama începe cu un motor diesel de 2.2 litri cu 150 CP, 180 CP sau 210 CP. Va exista şi o variantă „Global Medium Engine” (GME) de 2.0 litri, unitate pe benzină care produce 200 CP, 250 CP sau 280 CP, şi un twin-turbo V6 de 2.9 litri. 

Motoarele diesel vor fi disponibile cu o cutie de viteze manuală sau automată cu şase trepte, cu tracţiune pe spate, în timp ce motorul pe benzină de 2,0 litri va fi doar în varianta cu cutie automată.

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide